To je to što me zanima!

Ista Giselina slika krasila 5 različitih izdanja Cosma

Gisele Bundchen (27) 2007. godine zaradila je 235 milijuna kuna. Ona je najplaćeniji model današnjice i ne namjerava se povući s pista
Vidi originalni članak

Brazilski supermodel toliko je poželjan na naslovnicama ženskih magazina da ju je Cosmopolitan u samo godini dana stavio na čak pet svojih naslovnica. Gisele je tako krasila Cosmo naslovnice u pet različitih država s identičnom slikom. Prvi put njenu fotografiju u žutoj haljini objavio je Cosmo koji izlazi u Južnoafričkoj Republici. Tada je haljina bila žute boje. U srpnju ista slika objavljena je za rusko izdanje, samo ovaj put u crvenoj haljini. Ista fotografija objavljena je i u izdanju za Estoniju. Njemačka i Australija Gisele su u istoj haljini druge boje namijenili za nadolazeće rujansko izdanje. Gisele je očito jako tražen model za naslovnice, a zahvaljujući Photoshopu ista haljina je nekoliko puta promijenila boje. Supermodel je samo prošle godine zaradio vrtoglavih 235 milijuna kuna i s obzirom da joj karijera ide uzlaznom putanjom još se ne namjerava povući iz svijeta mode.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Beatrix Kiddo 17.08.2008.

    tak je slay ona je meni baš lijepa,nekakv pojam ljepote,onak ne izgleda kao najljepša cura na sviejtu,ali je jednostavno prekrasna.

  • slay22 16.08.2008.

    Šta više reći za Gisele, ona je postala kult, takva cura se rađa samo jednom...legendarna je. Inače mi se od ovih naslovnica australska najviše sviđa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare