To je to što me zanima!

Iva Alilović rodila sina mjesec prije termina: 'Stigao je Ante'

Rodila je carskim rezom, a na društvenim mrežama Iva od jutra dobiva brojne čestitke svojih prijatelja i pratitelja. Malog Antu kod kuće čekaju braća Ivan i Mate...
Vidi originalni članak

Iva Alilović (34), supruga rukometaša Mirka Alilovića (33) uslijed iznenadnih komplikacija rodila je sina. To je njihovo treće dijete, a dječak se rodio čak mjesec dana prije termina. Kako donosi Story.hr, supruga reprezentativca trebala je roditi tek u siječnju. 

Mirko je cijelo vrijeme bio uz nju, a Iva je u jutarnjim satima rodila trećeg sina, malenog Antu kojeg je s nestrpljenjem iščekivala.

Rodila je carskim rezom, a na društvenim mrežama Iva od jutra dobiva brojne čestitke svojih prijatelja i pratitelja. Malog Antu kod kuće čekaju braća Ivan (7) i Mate (5).

Supruga rukometaša nedavno je otkrila da je tijekom trudnoće prate zdravstveni problemi te da se u trudnoći ne osjeća najbolje, ali da će sve to odmah zaboraviti kada na svijet dođe treći sin.

- Najveće blaženstvo je kada čovjek rađa čovjeka. Nema ljepše stvari od toga. Čovjek se žrtvuje za drugog čovjeka, ali trudnoća fizički i psihički iscrpljuje naš organizam i nije nimalo laka za ženu. No, na kraju taj radosni trenutak porođaja novog čovjeka zatomljuje sve psihofizičke poteškoće trudnoće i čini me radosnom - ispričala je tada za Story.hr

Diplomirana ekonomistica i rukometaš vjenčali su se 2011., nakon nešto više od godinu dana veze, u zagrebačkoj Staroj gradskoj vijećnici.

SLAVI SAMO BOGA Iva Alilović: 'Oni koji slave Noć vještica zapravo slave smrt...'

Ceremonija vjenčanja održala se u krugu obitelji, kumova i najbližih prijatelja, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja par je dobio sina Ivana.

VIDI OVO! HOROSKOP: Svaki horoskopski znak ima svoju novogodišnju odluku, koja je Vaša?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • elias_1 29.12.2018.

    A mozda je tocan termin😎

  • 29.12.2018.

    Neka nama naseg Ante....Zdrav, sritan i ziv bija. cestitke roditeljima!

  • 24 SATA NON-STOP 29.12.2018.

    prvo sam skuzio njegov nos pa onda okiceni bor..

Komentiraj...
Vidi sve komentare