To je to što me zanima!

Iva Majoli: Suci u 'Plesu' nisu bili fer prema meni

Bivša tenisačica smatra kako žiri u “Plesu sa zvijezdama” nije uzeo u obzir da je njoj bilo teže nego drugim natjecateljima
Vidi originalni članak

Ne bunim se što sam ispala jer znam da ima boljih plesača od mene. Ali mislim da žiri ipak nije bio sasvim fer i korektan, rekla je nakon ispadanja iz “Plesa sa zvijezdama” Iva Majoli. Osvajačica Roland Garrosa i njen partner Marko Herceg za ples su dobili najniže ocjene od svih natjecatelja. Žiri im je dao 21 bod od mogućih 40. - Kod nekih su gledali samo ples, kod nekih i kakvi su showmeni, a meni su gledali sve. Mislim da je meni kao sportašici ipak bilo najteže jer je za ples potrebno sasvim drukčije držanje, a još sam i većinu vremena vježbala s drugim partnerom. Žiri je trebao uzeti u obzir i ocijeniti i uloženi trud. Vjerujem da smo zaslužili više ocjene od onih petica - smatra Iva. Istaknula da joj je sudjelovanje u HTV-ovu showu ipak bilo prekrasno iskustvo jer je konačno naučila plesati, a i ekipa joj je bila odlična.
- Posebno Gobac, s njim je uvijek zabavno. Ne čudi me da dobiva toliko glasova gledatelja. Svi moji prijatelji uvijek glasaju i za njega - kaže Iva. Tijekom subotnje emisije koja ide uživo iz HTV-ova studija malu je pomutnju izazvao navijač Danijele Martinović, koji je nakon njenog plesa počeo bacati crvene ruže po podiju, a onda i uletio u kadar kako bi joj dao buket.
- Nemam pojma tko je taj gospodin. Došao čovjek i donio ruže. Lijepo od njega - rekla je Danijela.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • garava 29.11.2007.

    ma daj iva priznaj jednostavno da ne znas plesat anemoj kriviti suce

  • aretha 28.11.2007.

    grozna je bila...jebiga curo, drži se ti svog reketa-----

  • bijesno_pile 27.11.2007.

    aj,mala suti bolje plese moj super močo po podu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare