To je to što me zanima!

Iva Radić i Iva Balent na svadbi napokon zakopale ratnu sjekiru

U 'VINTAGE' IZDANJU Todorićeva mezimica je za beogradsko vjenčanje odjenula haljinu vrijednu 20 tisuća kuna iz kolekcije od prije tri sezone
Vidi originalni članak

Beogradsko vjenčanje godine uveličale su brojne javne osobe, među kojima su Iva Radić (41), Iva Balent (42) i Nina Badrić (45), koje su u skupocjenim haljinama stigle na proslavu.

DOŠLE I IVA RADIĆ, NINA BADRIĆ Svadba u Beogradu: Todorićeva kći Iva pozirala uz Lepu Brenu

Anja Stojković, kći jednog od najpoznatijih srbijanskih nogometaša Dragana Stojkovića Piksija, udala se za vozača automobilskih utrka Huga Valentea. Ljubavnom paru ovo je treći put da su se zavjetovali na vječnu ljubav, a u društvu jednoipolgodišnje kćeri privatnim avionom stigli su u Beograd. 

Iva Radić se pojavila u crnoj čipkastoj haljini, a poduzetnica Iva Balent za haljinu modnog brenda Dolce&Gabbana izdvojila je 20 tisuća kuna

Prvu svadbu organizirali su u Parizu, a drugu na Azurnoj obali u prisustvu obitelji, kumova i najbližih prijatelja. Novopečeni mladenci na veliku i raskošnu svadbu pozvali su i brojne poznate osobe, poput Lepe Brene, Jovane i Željka Joksimovića, Jelene Karleuše, Aleksandre Prijović, Dragana Kojića. Nini Badrić društvo je radio bivši nogometaš Sava Milošević.

NIŠTA OD POMIRBE Više nije Iva Balaban: Potvrdila da je Bole Top za nju prošlost

Nakon vjenčanja u Sabornoj crkvi zabava se preselila u popularni restoran, a vesele uzvanike do kasno u noć uz najpoznatije hitove zabavljali su Nina Badrić i Lepa Brena. Bivša manekenka Iva Radić cijelu večer nije se odvajala od Todorićeve mezimice. Kako se nedavno 'šuškalo', poduzetnice su se mimoilazile zbog poslovnih razmirica. 

Pjevačica Nina Badrić pozirala je s kolegicom Jelenom Karleušom

Dvije godine izbjegavale su zajedničke odlaske na društvena događanja, a na koncertu Olivera Dragojevića i Gibonnija viđene su kako razmjenjuju 'neprijateljske' poglede. Sudeći po novim fotografijama na društvenim mrežama, ratne sjekire su napokon zakopane.

a Lepa Brena s Balent i suprugom Željka Joksimovića.

VIDI OVO: 5 seksi položaja koji će ti otkriti kakva je osoba!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pimpekpeka 30.05.2018.

    okoš bokoš prdne kokoš,svinjac kokošinjac u Beogradu

  • japanokinez 29.05.2018.

    Majke mi ako sam ja ikada čuo za ove nabrojane.

  • tajnamoja 29.05.2018.

    Svi potrosili za vjencanje samo Nina Badric zaradila.

Komentiraj...
Vidi sve komentare