To je to što me zanima!

Iva Runjanin nakon Gospodina Savršenog promijenila izgled

Nedavno je u intervjuu za Story otkrila kako nije u kontaktu s Goranom (39) koji je na kraju showa izabrao nju, ali nakon nekog vremena predomislio se i shvatio da je njegova srodna duša Hana Rodić (22)
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja showa 'Gospodin Savršeni' Iva Runjanin (29) nakon emitiranja emisije povukla se iz javnog života, ali na društvenim mrežama s brojnim pratiteljima dijeli detalje iz privatnog života. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon showa svoju dugu kosu zamijenila je kratkom, a sudeći po komentarima, fanovima se novi izgled sviđa. 

- Izgledaš poput Barbie. Predivna i elegantna - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Nedavno je u intervjuu za Story otkrila kako nije u kontaktu s Goranom (39) koji je na kraju showa izabrao nju, ali nakon nekog vremena predomislio se i shvatio da je njegova srodna duša Hana Rodić (22). 

- Goran i ja ne komuniciramo od showa. Sve smo si već rekli. Mene je samo zasmetalo što je on to htio prikazati kao da je on taj koji mene ostavlja, a priča je imala dvije strane i ja sam samo htjela iznijeti svoje stavove i mišljenja jer show svakako nije bio samo o njemu nego i o svim djevojkama u njemu. Lijepo mi je bilo to životno iskustvo i Goran je bio veliki dio te priče. Naravno da mi je bila želja, bez obzira na sve, da ostanemo prijatelji, ali to nije ispalo tako - rekla je Iva nedavno za Story. 

Odnos s Goranom nije upalio, ali Iva je u showu upoznala nekoliko dobrih prijateljica. 

- Čujem se i družim s nekim djevojkama. Recimo, s Aleksandrom sam provela divno ljetovanje u Vodicama. Bilo je simpatično jer smo tamo bile i u Gospodinu Savršenom pa smo se malo prisjetile svega. Nandi mi je sad malo došla u Zagreb pa se i s njom družim. Mirnu ulovim tu i tamo i tako... Zapravo s osobama s kojima sam bila dobra u kući pokušavam i sada održavati kontakt - pojašnjava. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 1

  • berek 17.12.2019.

    Novi zubi kratka kosa i eto

Komentiraj...
Vidi sve komentare