To je to što me zanima!

Iva Šarić snimila prvu kampanju nakon poroda: 'Iskreno sam se bojala, ali super smo tim...'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Šarić je rodila u privatnoj poliklinici za ginekologiju i porodništvo u Zagrebu, a ona i nogometaš sina su nazvali Adrian. Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina
Vidi originalni članak

Manekenka Iva Šarić (32) se dva mjeseca nakon poroda vratila na posao. Iva je snimila novu kampanju za svog prijatelja frizera Antonia Draženovića, a otkrila je i kako su njezini sinovi Carlos i Leon Leko prihvatili brata Adriana, kojeg je manekenka dobila s nogometašem Brunom Petkovićem (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - izjavila je Iva za InMagazin.

Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom Lekom (40) ima sinove Carlosa i Leona.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 23.06.2021.

    Komad ciste sponzoruse ali do kraja...Brunek se zaljubio,ko i Dinek u Nives...Ali dobro,neka im je sa srecom.

  • Trump Jong Un 22.06.2021.

    Dobra je nema tu šta a zavidni će uvijek negativno komentirat

  • Suncokretic 22.06.2021.

    Ako ovaj pokaze srednji prst i netko to fotografira i ista se objavi na 24 sata, ja otvorim clanak( jer nigdje ne pise uznemirujuce fotografije) i taj prizor me duboko potrese.E pa je l' onda u redu da i ja doticnom s fotografije pokazem 🤢🤮🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕 🤮🤮🤮🤮🤮 bez da dobijem zuti????Evo pitam samo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare