Show

Komentari 6

Iva Šarić snimila prvu kampanju nakon poroda: 'Iskreno sam se bojala, ali super smo tim...'

Iva Šarić snimila prvu kampanju nakon poroda: 'Iskreno sam se bojala, ali super smo tim...'

Šarić je rodila u privatnoj poliklinici za ginekologiju i porodništvo u Zagrebu, a ona i nogometaš sina su nazvali Adrian. Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dva sina

Manekenka Iva Šarić (32) se dva mjeseca nakon poroda vratila na posao. Iva je snimila novu kampanju za svog prijatelja frizera Antonia Draženovića, a otkrila je i kako su njezini sinovi Carlos i Leon Leko prihvatili brata Adriana, kojeg je manekenka dobila s nogometašem Brunom Petkovićem (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - izjavila je Iva za InMagazin.

Paru je ovo prvo zajedničko dijete, a Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom Lekom (40) ima sinove Carlosa i Leona.

Najčitaniji članci