To je to što me zanima!

Iva Todorić se pohvalila svojim raskošno okićenim božićnim drvcem u Kulmerovim dvorima

Jeleni u prirodnoj veličini, kuglice veličine nogometne lopte i divovski vijenac od borovine samo su neke od luksuznih dekoracija kojima je gazdina kći, uz pomoć profesionalca, ukrasila svoj dnevni boravak
Vidi originalni članak

Gazdina kći Iva Todorić (45) na društvenim mrežama je pokazala kako je izgledalo kićenje božićnog drvca u Kulmerovim dvorima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Miris Gorskog Kotara u Zagrebu - napisala je na Instagram storyju uz fotografiju ogromnog bora. 

Za dekoriranje božićnog drvca i dnevnog boravka Iva je unajmila profesionalca, koji joj je u njezinom video pozirao s jednom od božićnih kuglica veličine nogometne lopte.

Bor je ukrasio velikim crvenim mašnama, lampicama i kuglama u srebrnim, zlatnim i crvenim bojama. Oko bora su postavili pet figura jelena, skoro pa u prirodnoj veličini.

TINEJDŽERICA PRIVLAČI POGLEDE Todorićeva unuka Tara pozirala u pripijenoj haljini dizajnerice koju vole J.Lo, Sharon i Pamela

U snimci koju je objavila ranije Iva je pokazala kompletno dekorirani dnevni boravak obitelji Todorić. Uz raskošni bor, prostorijom je dominirao i kamin iznad kojeg je objesila ogromni vijenac od borovine.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • teta Lily 29.11.2021.

    Svatko u svojoj kući radi što želi. Božić je odavno izgubio smisao,još od onda kada je nestala slama koja se unosila pod stol, od kada je izgorio zadnji Badnjak na ognjištu, kada su najveći darovi za djecu bili izrezbarena drvena igračka, jabuke i orasi.

  • post it 29.11.2021.

    Manje je više

  • simonairena 29.11.2021.

    velika zena treba i ogromne kugle za bor😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare