To je to što me zanima!

Ivan Todorić pratio je hokej u Areni sa zgodnom kolegicom

Utakmica Medveščaka privukla je brojne poznate na tribine zagrebačke Arene. U VIP loži uživali su Ivan Todorić, Nataša Janjić Joško Lokas, te brojni drugi...
Vidi originalni članak

Uz čašu crnog vina Ivan Todorić (27) pratio je Medveščakovu utakmicu. Iako se dosad pojavljivao s atraktivnom djevojkom, srpskom manekenkom Milicom Majstorović (26), najmlađi nasljednik dinastije Todorić u prepunoj zagrebačkoj Areni navijao je s ekipom s posla. S njim u društvu sjedili su atraktivna Ivona Janjić, direktorica Konzumova marketinga, i njihov kolega Ivan Širanović.

Ivanova djevojka Milica navodno je u Americi gdje već godinama živi. Samozatajni Ivan s njom je u vezi već dvije godine. Upoznao ju je na poslovnom putu u SAD-u. Prijateljima ju je predstavio u travnju 2009. godine kad ju je doveo na prijateljevu svadbu u Zagreb. Upoznao ju je s roditeljima Ivicom i Vesnom. Utakmicu su iz VIP lože gledali Joško Lokas i Nataša Janjić, koji su se opuštali uz čašu bijelog vina. Utakmice zagrebačkog hokejaškog kluba pratila je i Maja Šuput, i to s dečkom Mariom Kovačevićem i prijateljicom Lanom Klingor, vatrenom navijačicom 'medvjeda'. Utakmicu protiv Olimpije iz Ljubljane nije propustila ni manekenka Anita Dujić, koja je bila s dečkom Ivanom Veljačom i društvom.

- Ivan i ja pratimo hokej već drugu sezonu. Super mi je na utakmicama. Ugodna je i dobra atmosfera. Svi navijaju te nikad nema nereda i agresije - kaže Anita.

Manekenka na utakmicama omiljenog kluba ne pije pivo nego samo sokove.       

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 27.01.2011.

    Molim portal da fotografije proslijedi policiji koja ce reagirati na konzumaciju alkohola na sportskim dogadanjima! Njima vino a nas smrtnike na rendgene,skenere i umalo prst u pak da nebi slucajno unjeli pivicu ili termosicu kuhanog vina... Fuj!

  • BILI_3 27.01.2011.

    ubuduće svi koji idu u kazalište mogu odnosno moraju ponit kilo pečenog i demejanu crnog... jesti,piti za vrijeme predstave,a u pauzi se vade karte i bacit dvi na briškule...

  • SPRIMO68 27.01.2011.

    Nasljednik, 1. od 200 obitelji ! Eee moj njofra šta napravi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare