To je to što me zanima!

Ivana Banfić smanjila je grudi koje je operirala prije 18 godina

U vrijeme trudnoće silikone sam osjećala kao strano tijelo i odlučila sam ih prvom prilikom izvaditi, kaže pjevačica koja je prije tri i pol godine rodila sina Jana
Vidi originalni članak

Pjevačica je u zadnjih pet godina često isticala kako planira odstraniti silikone iz grudiju. Učinila je to prošli tjedan u ordinaciji estetskog kirurga Siniše Glumičića.

Ivana Banfić (43) prije 18 godina povećala je grudi. Silikone je ugradila nakon što je smršavjela 12 kilograma pa su joj se grudi, za koje kaže da nisu bile velike, još smanjile. Estetsku operaciju nikad nije skrivala.

- U vrijeme trudnoće silikone sam osjećala kao strano tijelo i odlučila sam ih prvom prilikom izvaditi - kaže pjevačica koja je prije tri i pol godine rodila sina Jana.

Implantati se vade kroz ožiljak od reza kroz koji su stavljeni. Ako se ne planiraju staviti novi, mjesto vađenja se zatvara, a višak kože sam se povlači ako je koža dovoljno elastična - objašnjavaju liječnici. Oporavak je brz i bez većih rizika za zdravlje. Cijena zahvata je od 8000 do 10.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • bistrina 18.01.2013.

    Čovjek pogreši -uvidi svoju grešku i dobro da se da ispraviti bilo kada.Bravo Ivana!Nije ih bilo lako ni staviti ni izvaditi.Ne znam kako su žene tako sujetne i tamo gdje je sve dobro , normalno i ZDRAVO što je najvažnije -opet idu "prčakati"

  • bistrina 18.01.2013.

    ¸Gdje mi je lavor da se izrigam..........na ove gluposti o kraljici , majci...

  • veron 18.01.2013.

    koliko je rok trajanja silikona 18 god...???

Komentiraj...
Vidi sve komentare