To je to što me zanima!

Ivana Kovač iskreno: 'Stvarno nije bitno imaš li kupaći od 20-ak ili 5000 kuna, to su gluposti'

Pjevačica je nedavno imala nastup na velikom koncertu svoga oca Miše Kovača u Splitu, a ostatak ljeta planira provesti radno uz povremeno kupanje u moru kad uhvati pauzu
Vidi originalni članak

Pjevačica Ivana Kovač (44) za InMagazin je otkrila kako planira provesti ljeto, ali i da se ne zamara koliko je skup kupaći kostim koji nosi na plaži.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek mi je bilo to najdraže iza gaže skočit u more, sa šminkom, sa svime to mi je uvijek broj jedan. Bit će tako i ovo ljeto - kaže Ivana. 

Pjevačica je priznala da ju ne dira kakav kupaći kostim nosi na kupanje, jer smatra da nije bitna cijena kupaćeg već uživanje na plaži.

- Stvarno nije bitno hoćeš ti imat kupaći od 20-ak ili 5000 kuna to su mi uvijek bile gluposti i sad su mi gluposti. Ljudi uživajte u životu ne zamarajte se glupostima molim vas - zaključila je. 

NIJE ODGOVORILA NA KOMENTARE Domenica se skinula u bikini, a uz brojne pohvale pala i kritika: 'Koja kilica bi ti dobro došla!'

Podsjećamo, Ivana je nedavno nastupila na velikom koncertu svog oca Miše Kovača (80) u Splitu. Miši se na pozornici pridružila i unuka Elena (4), a on ju je uzeo u naručje i zapjevao 'Svi pjevaju'. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • sky linee 22.06.2022.

    Kad se sjetim njenih početaka u magazinu, glas nula bodova s sada je sasvim ok čudno da je tako popravila pjevanje

  • antimunjenih 22.06.2022.

    Kako je bilo u Puli ?

  • 22.06.2022.

    Više mi smeta dio "u more sa šminkom", ali bit će da je vodootporna ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare