To je to što me zanima!

Ivana Mišerić: 'Mami se sviđa moj dečko, odobrila ga je...'

Ne znam je li tip dečka kojeg su moji roditelji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, kaže radijska voditeljica Mišerić
Vidi originalni članak

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) prije nekoliko mjeseci službeno je objavila kako je prekinula zaruke i da je u novoj vezi sa Sandrom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog start-upa 'Bellabeata'. Tada je Ivana na društvenim mrežama podijelila slike s njihovog odmora na Maldivima i pokrenula lavinu komentara o tajanstvenom gospodinu. 

- Super je sve, prirodno nekako ide, bez stresa - izjavila je voditeljica u razgovoru za Story te napomenula kako ga je mama odobrila. 

- Moja Buba, kako joj se ne bi svidio kad je dobar i normalan dečko. Ne znam je li tip dečka kojeg su moji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna. Znam da mama je - nadodala je voditeljica. Iako, ona još uvijek nije upoznala Sandrove roditelje rekla je kako se tome veoma veseli.

Mišerić je s bivšim dečkom Jurjem Hrvačićem (37) bila u vezi više od pet godina, a 2014. su se i zaručili. Prošle godine par je navodno bio i krizi te se sumnjalo da su prekinuli zaruke. Iako je Ivana tada tvrdila kako je 'pronašla idealnog muškarca za sebe', stvari su se promijenile.

VIDI OVO! Sam u kući: Macaulay Culkin opet odglumio scene iz kultnog filma. Pogledajte kako izgledaju danas!

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 22.12.2018.

    ** Admin ** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • anal_bleaching 21.12.2018.

    Prdnuh

  • 21.12.2018.

    Križanac Stana Wawrinke i Lukea Perrya

Komentiraj...
Vidi sve komentare