To je to što me zanima!

Ivana Nobilo Cetinski prvi put u điru s kćeri Pijom

Tony Cetinski je otkrio da su Pia i mama izašle iz riječke bolnice na stražnji izlaz kako b izbjegle fotografe. Ivana je rodila prvu kćer 13. siječnja
Vidi originalni članak

Sve je super, kako i treba biti. I Ivana i Pia su odlično. Bile su u šetnji gradom. Uživaju u prvim toplijim danima u Zagrebu, rekla je Snježana Jerković, glasnogovornica obitelji Cetinski. Ivana Nobilo Cetinski (31) prošetala je središtem Zagreba prvi put nakon porođaja 13. siječnja. Vozila je kćer u kolicima. Iako je rodila prije manje od mjesec dana, pokazala je da nije nabacila puno kilograma viška. U šetnji su mama i kći srele pjevačicu Maju Vučić i Igora Hajdarhodžića. I dok su mame razgovarale o djeci, Igor je nezainteresirano gledao uokolo. Ivana cijelo vrijeme nije skidala pogled s kolica i svoje Pije. Djevojčica je rođena u riječkoj bolnici. Pri porodu je bila dugačka 52 centimetra i teška 3450 grama.
- To je starokršćansko ime, a znači blažena. Meni se sviđalo, a i Ivana ga je prihvatila. Zahvalno je jer mu ne možeš dati nadimak - objasnio je odabir bebina imena Tony (39) u Extri. Dodao je da ne želi previše pričati o privatnom životu, supruzi i djetetu.
Pjevač navodno svojim prijateljima ponosno pokazuje mobitel na kojem su fotografije njegove crnokose djevojčice. On već iz prvog braka s bivšom manekenkom Antonelom Butigan ima sina Christiana (11).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Afrodita55 10.02.2009.

    Kako se dođe do informacije o čemu su pričale?!

  • lalaxy 10.02.2009.

    Pia, svaka čast djetetu ali mi je čisto preseravanje da je ima pravo starokršćansko...kad su tako starokršćanski odgojeni kako to da su se seksali prije braka..kako to da mogu zivjeti nevjenčani u crkvi...kako se nosi s tim da je sa rastavljenim i tako dalje i tako dalje

  • mp1979p 10.02.2009.

    Imamo toliko lijepih hrvatskih imena,a ljudi izmišljaju ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare