To je to što me zanima!

Ivanda i Alić zbog svađanja "zaradili" novčanu kaznu

Policija je zaključila da su se glavni glumac “Ponosa Ratkajevih” Božidar Alić (52) i redatelj te sapunice Branko Ivanda (66) verbalno sukobili
Vidi originalni članak

Varaždinska policija zaključila je da su se glavni glumac “Ponosa Ratkajevih” Božidar Alić (52) i glavni redatelj te sapunice Branko Ivanda (66) verbalno sukobili u garderobi muzeja prije mjesec dana. Protiv obojice će idući tjedan podnijeti prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira. Uobičajena mjera za takav prekršaj je novčana kazna, no iz policije ne mogu napamet procijeniti o kojem bi iznosu bila riječ. Policija još istražuje kako je Alić dobio ozljede.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • manitou 10.02.2008.

    :)...pa jebote, šta nije? pa masakriran je čovjek, ko\' da...šta ja znam...ko\' da ga je pokupio tehnikin dajc drajakser pun šodera...mislim...od kuda te ozljede po njemu? to mi je jedna od većih misterija u životu, majke mi :)

  • diki 10.02.2008.

    Verbalni sukob !?* a Alić izgleda kao da Filipović propustio kroz šake. Ivaanda je nekda trenirao na jezikoslovskom fakultetu pa izgleda da jezikom udara snažno!

  • user_18665 10.02.2008.

    MANITOU,OVO JE,BEZ ZAJEBANCIJE,NAJBOLJI KOMENTAR SVIH VREMENA!!!BRAVO MAJSTORE!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare