To je to što me zanima!

Ivanka i Mrle kao u najljepšem božićnom filmu 'Divan život': Želimo vam ŠČretan Božić!

SAMO UZ 24SATA Čitajte najbolji TV magazin u povijesti Hrvatske i saznajte sve što vam se nudi u tjednom televizijskom programu, kinima, streamingu, sapunicama
Vidi originalni članak

Možemo li snimiti nešto u stilu najdivnijeg božićnog filma 'Divan život', pitali su nas Ivanka i Mrle i nastavili:

- Nama je to najdraži blagdanski film, obožavamo ga, gledamo ga svake godine...

24SATA ISPUNJAVA ŽELJE Leo (10) je jedinu riječ naučio uz pjesmu Leta3 Mama ŠČ. Danas ga je u školi iznenadio Mrle

Nije nam preostalo ništa drugo nego im ispuniti želju. Kao kulisa poslužila nam je najdivnija zagrebačka ljepotica u prosincu - Esplanada. U velikom intervjuu samo za Cafe otkrili su nam idu li Letovci opet na Doru, kako izgleda Božić u njihovu domu, kakav spektakl spremaju za Staru godinu na zagrebačkom Trgu...

- Jako se pripremamo, Let 3 imat će puno gostiju. Zagrebačka filharmonija i puuuuno gostiju. Imat ćemo i izložbu naših kostima tih dana u KIC-u. Točno 28. prosinca vidimo se u KIC-u - poručuje Mrle.

S glumcem Kristijanom Ugrinom porazgovarali smo u kultnom kafiću Pod starim krovovima, a u vremeplovu smo se prisjetili neprežaljenog Massima Savića koji nas je napustio prošle godine, dan prije Badnjaka. 

Donosimo i najdetaljniji TV program te vodič kroz sapunice, kino i streaming. Sve to samo u novom Cafeu, koji potražite u petak uz 24sata.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ita-rina 22.12.2023.

    Dosadni ste s tim sč. Glupo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare