To je to što me zanima!

Ivanka Trump oglasila se nakon smrti majke: Ona je bila opako duhovita, strastvena i briljantna

Pobjegla je od komunizma. Naučila je svoju djecu odvažnosti i čvrstini, suosjećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njezinoj majci, njezinoj troje djece i desetero unučadi, rekao je najmlađi sin Eric
Vidi originalni članak

Srce mi je slomljeno zbog odlaska moje majke, napisala je kćer pokojne Ivane Trump i bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa (76), Ivanka Trump (40), koja nosi ime po mami.

- Moje pravo ime je Ivana. Na češkom je Ivanka nadimak za Ivanu - objasnila je jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mama je bila briljantna, šarmantna, strastvena i opako duhovita. U svakom je svom djelovanju pokazala snagu, upornost i odlučnost. Živjela je život punim plućima - nikad nije propuštala priliku za smijeh i ples. Zauvijek će mi nedostajati i zauvijek ću čuvati sjećanje na nju u našim srcima - kaže Ivanka.

Ivana Trump preminula je u 74. godini u New Yorku, gradu u kojem je s drugim suprugom Donaldom izgradila Trump carstvo. U braku dugom 15 godina, dobili su troje djece: Donald Jr., Ivanku i Erica

PRVA TRUMPOVA ŽENA Ivana Trump nakon rastave od Donalda je poručila ženama: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'

- Naša majka bila je nevjerojatna žena, poslovna sila, sportašica, ljepotica, ali i brižna majka i prijateljica. Ivana Trump bila je borac. Pobjegla je od komunizma i prigrlila ovu zemlju. Naučila je svoju djecu odvažnosti i čvrstini, suosjećanju i odlučnosti. Jako će nedostajati njezinoj majci, njezinoj troje djece i desetero unučadi, oglasio se najmlađi sin, Eric, nakon što je Donald Trump potvrdio vijest o smrti prve supruge i majke njegove troje djece.

Nakon rastave Donald je Ivani isplatio 25 milijuna dolara, više nego što je trebala dobiti po predbračnom ugovoru, a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

- Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Osvrćući se na razvod s Ivanom, Donald je kasnije izjavio: 'Nisam otišao zbog druge žene, jednostavno sam otišao'.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 15.07.2022.

    Kad joj vidim muža😁

  • 15.07.2022.

    .......nešto........

  • bree77 15.07.2022.

    Opako duhovita..... svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare