Obavijesti

Show

Komentari 22

Ivana Trump nakon rastave od Donalda je poručila ženama: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'

Ivana Trump nakon rastave od Donalda je poručila ženama: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'
10

Ivana je nekoliko puta posjetila Hrvatsku, a u Zagrebu je 2019. godine operirala vid. Češka manekenka i skijaška olimpijka Ivana Zelničkova za bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa udala se 1977. godine

VIDEO

Ivana Trump (73), prva supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa (76), preminula je u četvrtak, potvrdila je njena obitelj za ABC.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

Ivana Trump nakon rastave od Donalda je poručila ženama: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!' VIDEO

Poznat kao veliki ljubitelj žena bivši predsjednik SAD-a Donald Trump prvi put se oženio tri godine mlađom češkom manekenkom i skijaškom olimpijkom Ivanom Zelničkovom 1977. godine i u 15-godišnjem braku dobili su dva sina i kćer.

Ona je rođena 1949. u gradu Zlinu u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Udala se prvi put sa dvadeset i dvije godine i to za agenta za prodaju nekretnina Alfreda Winklmayra, koji joj je bio prijatelj iz djetinjstva.  

Preminula je Ivana Trump (73), prva supruga Donalda Trumpa
Preminula je Ivana Trump (73), prva supruga Donalda Trumpa

No, 1975. godine seli u Kanadu, razvodi se, počinje raditi kao model i uskoro odlazi u New York. Tamo upoznaje Donalda Trumpa koji ostaje opčinjen dugonogom plavokosom češkom ljepoticom.

Ivana Trump Has Passed Away **FILE PHOTOS**

Nakon samo godinu dana veze stupaju u brak u travnju 1977. a na Staru Godinu iste godine dobivaju prvo dijete, sina Donalda Jr., 1981. kći Ivanku, a 1984. godine i sina Eric. Govorila je da je Donald osvojio šarmom, inteligencijom i svojom nepresušnom energijom.

Neizbježan tandem društvene scene

Bračni par Trump ubrzo postaje jedan od najpoznatijih  i najeksponiranijih parova u njujorškom otmjenom društvu, a Donald je Ivani pružio važnu ulogu u razvoju vlastitog poslovnog imperija, pa je u jednoj anketi 1990. godine  Ivana proglašena "hotelijerkom godine" u SAD-u.

New York: Poznati došli na Angel Ball 2017

Bili su neizbježan tandem društvene scene sa životnim stilom ljudi koji puno rade i zarađuju, a to puno i pokazuju. Sa svoje troje djece,dva sina i kćeri, Donaldom Jr., Ivankom i Ericom bili su idealna američka obitelj. Skladna i uspješna. 

Kada je krajem 1990.godine otkriveno kako Donald održava izvanbračnu vezu s glumicom, slatkom plavom Marlom Maples iz gradića Daltona na američkom jugu američki tabloidi su 'poludjeli'. Obožavali su ljubavnu sapunicu u kojoj su se našli američki milijarder, njegova supruga i missica iz Georgije. 

Ljubavni trokut je intrigirao američku javnost i baš svi su željeli znati koja će plavuša na kraju pobijediti u borbi za srce kontroverznog milijunaša.

Musk: Trump je prestar da opet bude predsjednik. Trump: On me molio za subvencije države
Musk: Trump je prestar da opet bude predsjednik. Trump: On me molio za subvencije države

Sukob žene i ljubavnice

Incident između dvije Donaldove žene dogodio u prosincu u elitnom američkom skijalištu Aspen za vrijeme zimskih praznika. Mediji su poludjeli za pričom o sukobu žene i ljubavnice, a verzija što se zapravo dogodilo bilo je bezbroj..

Naime, supružnici Donald i Ivana otišli su u Aspen, a tamo se našla i Marla. Malo tko bi povjerovao da je tamo bila slučajno. One su se naravno srele i došlo je do velike svađe, a po nekima nije sve završilo na riječima nego je došlo i do fizičkog obračuna.

ARHIVA - Ivana Trump i zaručnik Rossano Rubicondi uživali na Hvaru

Ivana je 1991.godinu u intervju Barbari Walters kazala da ona nije bila svjesna  udaljavanja i problema u braku jer je Donald izjavio da se brak raspao zbog toga što su se oni udaljili te da ju je on na neki način "prerastao". 

Marla joj je tada u Aspenu došla i jednostavno rekla "Ja volim Donalda, voliš li ga ti? Ivana joj je odgovorila: Nestani odmah, ja svog supruga jako volim. 

Prije toga Ivana je čula telefonski razgovor Donalda i prijatelja u kojem su spominjali Marlu. Kad ga je ona pitala, tko je ta Marla on je odgovorio da je to samo jedna žena koja ga u zadnje vrijeme proganja i da to nije ništa ozbiljno...

ARHIVA - Ivana Trump i zaručnik Rossano Rubicondi uživali na Hvaru

'Kučko ostavi mi muža'

Neki svjedoci su kazali da se Ivana na Marlu u restoranu izderala: 'Kučko jedna ostavi mi muža..!', a puno zanimljivija verzija je bila ta da su se susreli na skijalištu i gađale grudama snijega, a postoji i priča da su obje nosile ista skupa skijaška odijela koja im je Donald kupio 

- Prišla mi je na skijalištu i rekla mi da voli mog supruga i da imaju aferu. To je bilo strašno bolno - kazala je Ivana.

Preminula zvijezda Netflixove serije 'How to Ruin Christmas'
Preminula zvijezda Netflixove serije 'How to Ruin Christmas'

Ivana uskoro pokreće spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intenzivno praćenu u medijima. To je bio pravi prljavi razvod praćen žestokim novinskim obračunima.  Marlu su svi gledali kao razaračicu skladnog braka a parnica je na kraju okončana sudskom nagodbom 1992. godine. Donald je Ivani isplatio 25 milijuna dolara, više nego što je trebala dobiti po predbračnom ugovoru a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

– Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Osvrćući se na razvod s Ivanom, Donald je kasnije izjavio: „Nisam otišao zbog druge žene, jednostavno sam otišao“.

Zažalio što je ostavio Ivanu?

Milijunaš nije gubio vrijeme, vjenčao se u prosincu 1993. godine sa Marlom, dva i pol mjeseca nakon rođenja kćeri Tiffany. Brak nije dugo trajao. Razišli su se 1997. godine, a razveli 1999. Marla je odselila u Kaliforniju i sama odgajala kćer dok je Donald plaćao školovanje i uzdržavanje kćeri.

Marla je 2013. godine priznala u Oprah show da zapravo nikad i nije prestala voljeti Donalda. 

ARHIVA - Ivana Trump i zaručnik Rossano Rubicondi uživali na Hvaru

Prije nekoliko godina u američkim medijima izašle su informacije po kojima je Donald zažalio što je Ivanu ostavio radi Marle i da to s Marlom nije bila prava ljubav već samo čista požuda.

Nakon braka sa Donaldom Ivana se nastavila baviti biznisom i bogatstvo joj se danas procjenjuje na 60 milijuna dolara.  Udavala još dva puta, ali su svi brakovi završili razvodom. 

Napisala je i knjigu 'Odgoj Trumpovih' u kojoj opisuje životni put svoje troje djece, sinova Donalda Jr. i Erica te kćeri Ivanke, koja danas slovi kao desna ruka svog oca Donalda Tumpa.

FILE PHOTO: Developer Donald Trump talks with his former wife Ivana Trump during the men's final at the U.S. Open

Čak nekoliko puta posjetila je i Hrvatsku. U Zagrebu je bila na operaciji vida, a na Hvaru uživala s tadašnjim zaručnikom Rossanom Rubicondijem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin