To je to što me zanima!

Ivica Kostelić uživa u očinstvu, a multitasking mu nije problem: 'Tko kaže da tate to ne mogu?'

Jednom rukom, Ivica je pridržavao šalicu kako bi se jedna od blizanki napila, a drugom je držao vilicu i hranio sam sebe. Bivši skijaš ponovno je pokazao kako uživa u očinstvu
Vidi originalni članak

Bivša islandska skijašica Elin Kostelić (37) objavila je fotografiju s obiteljske večeri pokazavši kako njezin suprug, bivši skijaš Ivica Kostelić (42) bez problema odradi multitasking - istovremeno pokušava nahraniti kćeri blizanke, Janu i Katu, i sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jednom rukom, Ivica je pridržavao šalicu kako bi se jedna od blizanki napila, a drugom je držao vilicu i hranio sam sebe.

- Tko kaže da tate ne mogu multitaskati? - našalila se Elin uz fotografiju.

Poznati par privatan život drži daleko od očiju javnosti no, s vremena na vrijeme odluče podijeliti neke simpatične trenutke koje provode u krugu najmilijih. 

Podsjetimo, Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir vjenčali su se 2014. godine, a imaju četvero djece, sinove Ivana i Leona i blizanke Janu i Katu.

PUT PREKO ATLANTIKA Zadnja epizoda putovanja Ivice Kostelića preko Atlantika: 'Puklo nam je glavno jedro...'

Ivica iznimno uživa u očinstvo, a to je i sam potvrdio.

- Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet  - rekao je svojedobno za InMagazin.

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA IVICE KOSTELIĆA

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 05.07.2022.

    Vjenčali se 2014 i od tada je sama.

  • Krušo Hagur 05.07.2022.

    Naravno da mogu, To da samo žene mogu multitasking je mit.

  • reala1 05.07.2022.

    Kako mislimo da tate to ne mogu? Pa to mogu sve tate jer zive tako da materama djecu ostave na grbaci, a oni okolo..kakvo smo mi nazadno drustvo s takvim muskarcima!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare