Show

Komentari 8

Ivica Kostelić uživa u očinstvu, a multitasking mu nije problem: 'Tko kaže da tate to ne mogu?'

Ivica Kostelić uživa u očinstvu, a multitasking mu nije problem: 'Tko kaže da tate to ne mogu?'

Jednom rukom, Ivica je pridržavao šalicu kako bi se jedna od blizanki napila, a drugom je držao vilicu i hranio sam sebe. Bivši skijaš ponovno je pokazao kako uživa u očinstvu

Bivša islandska skijašica Elin Kostelić (37) objavila je fotografiju s obiteljske večeri pokazavši kako njezin suprug, bivši skijaš Ivica Kostelić (42) bez problema odradi multitasking - istovremeno pokušava nahraniti kćeri blizanke, Janu i Katu, i sebe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jednom rukom, Ivica je pridržavao šalicu kako bi se jedna od blizanki napila, a drugom je držao vilicu i hranio sam sebe.

- Tko kaže da tate ne mogu multitaskati? - našalila se Elin uz fotografiju.

Poznati par privatan život drži daleko od očiju javnosti no, s vremena na vrijeme odluče podijeliti neke simpatične trenutke koje provode u krugu najmilijih. 

Zagreb: Ivica i Elin Kostelić u Petrovoj posjetili Janicu i jučer rođenog Oskara

Podsjetimo, Ivica Kostelić i Elin Arnarsdottir vjenčali su se 2014. godine, a imaju četvero djece, sinove Ivana i Leona i blizanke Janu i Katu.

Ivica iznimno uživa u očinstvo, a to je i sam potvrdio.

- Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet  - rekao je svojedobno za InMagazin.

storyeditor/2022-05-14/image_0014.jpeg

POGLEDAJTE VIDEO: PUT PREKO ATLANTIKA IVICE KOSTELIĆA

 

Najčitaniji članci