To je to što me zanima!

Ivo Gregurević jako nedostaje, otišao je prije dvije godine...

Na Silvestrovo 2018. glumac je uživao sa svojim bliskim prijateljima. Cijelo vrijeme su feštali i nazdravljali. Kad su idućeg dana saznali da ga više nema, bili su u šoku
Vidi originalni članak

Velikan hrvatskoga glumišta Ivo Gregurević napustio nas je prvog dana 2019., u 67. godini. Na Staru godinu Ivo je uživao s prijateljima Vedranom Mlikotom, Nenadom Cvetkom, Ksenijom Marinković, Sonjom Kovačić i Marinom Vujčić.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest o smrti legendarnog glumca potresla je čitavu Hrvatsku, ali i regiju. Sve je dirnulo kad je njegov lijes donesen u rodnu Donju Mahalu gdje se tisuće ljudi došlo pokloniti kod njegova odra na mjesnom groblju Karaula.

Godinu dana nakon njegove smrti otkrili su bistu na grobu u Donjoj Mahali kod Orašja, koju je kao i kompletno uređenje groba uradio Ante Jurkić, akademski kipar i veliki Gregurevićev prijatelj.

Dokumentarnim filmom 'Prvi do srca - Ivo Gregurević', u režiji Branka Schmidta, koji je premijerno prikazan u siječnju prošle godine u zagrebačkom HNK obilježena je i prva godišnjica smrti Ive Gregurevića.

Po završetku srednje škole Gregurević je upisao Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu. Na filmu je debitirao 1977. ('Ne naginji se van', B. Žižića) glavnom ulogom provincijalca na radu u Njemačkoj. Iste godine snima kultni film Antuna Vrdoljaka, 'Mećava', u kojemu igra lik Ivana. 

Glumčevi prijatelji i dalje znaju istaknuti kako se ne može nadoknaditi gubitak otkad ih je Ivo napustio. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dođi Vamo 01.01.2021.

    Čaruga. 🙏

  • Jimmy 01.01.2021.

    Jel ima još pokojnika na čijim grobovima možete stajati samo da bi imali neki negativan naslov?

  • 01.01.2021.

    nikome nedostaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare