To je to što me zanima!

Ivona se ispričala Kristijanu, a Edin i Sanela sad žive zajedno: 'Napokon više ne spavam sam'

Sanela i Edin šokirali su ostale kandidate, a Ivona je iskreno pristupila Kristijanu koji nije siguran je li ona za njega razvila osjećaje ili ne
Vidi originalni članak

Ivona i Kristijan otkrili su iskrene osjećaje jedno prema drugome, koji su prijateljski, a ne ljubavni. Ivona je dolazak pred stručnjake iskoristila kako bi se ispričala Kristijanu zbog svog arogantnog ponašanja.

- Prema tebi osjećam veliko prijateljstvo, osjećam da se kužimo kao osobe i slični smo - započela je Ivona, a priznala je da joj je bilo teško to sve reći Kristijanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ništa me ne ljuti u vezi nje i smatram da nije ništa loše napravila. Ne uzimam za zlo to kakva si bila - rekao je Kristijan Ivoni pred svima.

Kristijan je rekao kako ne zna može li uzvratiti osjećaje Ivoni ukoliko ih ona ima. Smatra da je negativan u zadnje vrijeme, pa je obećao Ivoni da će se potruditi i biti pozitivniji.

- Voljela bih da kaže ono što mu smeta, jer ne može biti da mu ništa ne smeta. 

BRAK NA PRVU Erna je napravila dramu, Jasmin je dao blagoslov, a novi par je potvrdio: 'Dogodila se ljubav!'

Tenzije su bile očite između Edina i Erne tijekom njegovog pakiranja, a Erna je priznala da joj je laknulo nakon što se shvatila da teret nije više na njezinom ponašanju.

- Više neće spavati sam, možda se napokon popne na stage - komentirala je Erna.

Edin se zatim iselio iz stana, a Jasmin i Sanela su se također pozdravili.

NE DIRAJU GA LOŠI KOMENTARI Cigla o bivšoj ženi i 'Braku na prvu': Ostavila me zbog djeteta, a kajem se zbog uvreda Kristini

 

- Mislim da će oni u početku super funkcionirati, ali oni ne žive u istom gradu pa njihovoj je vezi tek početak - Jasmin je upozorio Sanelu da ne brza s odnosom i zaželio joj sreću.

POGLEDAJTE VIDEO: MOJA PRIČA SA SVJETSKIM REKORDEROM U RONJENJU NA DAH

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 16.11.2021.

    Kako to da je Ivona promijenila ploču???

  • damir111 16.11.2021.

    Ovako kako rade ovi tzv. experti mogu raditi i ja. Sreća njihova da su se prijavili likovi kao što je cigla, erna, ivona i goga pa ljudi uživaju gledati kako takvi pokazuju tko su i što su i kako se sramote na tv

  • Makac333 16.11.2021.

    Ivona krije svoje empatija,uvjerena sam da je dobra dusa.Shvatila sam to brzo.Njeno ponasanje na pocetku je prikrivanje njene dusevne intime.A i pokazala je da nije opterecena sminkom i zaista je prirodno preljepa.Mnogo je bolja nego sto mnogi misle.

Komentiraj...
Vidi sve komentare