Show

Komentari 73

Erna je napravila dramu, Jasmin je dao blagoslov, a novi par je potvrdio: 'Dogodila se ljubav!'

Erna je napravila dramu, Jasmin je dao blagoslov, a novi par je potvrdio: 'Dogodila se ljubav!'

Erna je vidno bila pogođena razvojem situacije, dok je Jasmin zaželio svu sreću novom paru. Ostali kandidati ostali su šokirani, a novi par priznao je da se ljubav dogodila na prvi pogled

U današnjoj epizodi 'Braka na prvu' Sanela i Jasmin sjeli su pred stručnjake, koje je zanimalo je li njima dogodila ljubav. Sanela je otvoreno rekla:

- Dogodila se, ali ne s Jasminom - i nije željela ništa detaljnije reći dok je Jasmin naglasio kako nije povrijeđen jer se nisu emotivno povezali te da želi da ona bude sretna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mislav nije povjerovao Jasminu da nije povrijeđen, a Andrea je zaključila kako Saneli sigurno nije bilo jednostavno priznati istinu pred njima svima. Sanela je još jednom naglasila kako nije željela povrijediti Jasmina i da vjeruje da će ostati prijatelji te je pokazala da odlazi, baš kao i on.

Ostali parovi bili su šokirani, no stručnjaci su razumjeli zašto je to napravio, a Edin je razmišljao kako jedva čeka da se sve dozna.

- Predivna je osoba, jako je pažljiv i to je ono što ja želim. Otkriti ime neću, želim još to zadržati za sebe - rekla je Sanela o Edinu.

 

- Promjene u ponašanju se nisu mogle sakriti - komentirala je Erna, prije nego su ona i Edin došli razgovarati sa stručnjacima.

Smatra da nisu bili prijatelji, jer on nije podijelio s njom istinu prije nego s drugima.

- Pitala sam ga sviđa li mu se ta osoba, a on mi je u oči lagao da to nije istina prije sedam dana - rekla je te istaknula da je to 'izdaja'.

- Kliknuo sam s drugom osobom, a jutros sam to rekao i Erni - rekao je Edin, a Sanela je komentirala da je Erna željela ispasti patnica, te pljuvala je po Edinu pred svima.

Erna se zatim dignula s kauča i napustila Edina te pozvala 'gospođicu' Sanelu da se pridruži svom partneru.

Sanela i Edin ispričali su svoju priču, i priznali da im se ljubav dogodila na prvi pogled. 

 

Najčitaniji članci