Show

Komentari 63

Ivona se ispričala Kristijanu, a Edin i Sanela sad žive zajedno: 'Napokon više ne spavam sam'

Ivona se ispričala Kristijanu, a Edin i Sanela sad žive zajedno: 'Napokon više ne spavam sam'

Sanela i Edin šokirali su ostale kandidate, a Ivona je iskreno pristupila Kristijanu koji nije siguran je li ona za njega razvila osjećaje ili ne

Ivona i Kristijan otkrili su iskrene osjećaje jedno prema drugome, koji su prijateljski, a ne ljubavni. Ivona je dolazak pred stručnjake iskoristila kako bi se ispričala Kristijanu zbog svog arogantnog ponašanja.

- Prema tebi osjećam veliko prijateljstvo, osjećam da se kužimo kao osobe i slični smo - započela je Ivona, a priznala je da joj je bilo teško to sve reći Kristijanu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ništa me ne ljuti u vezi nje i smatram da nije ništa loše napravila. Ne uzimam za zlo to kakva si bila - rekao je Kristijan Ivoni pred svima.

Kristijan je rekao kako ne zna može li uzvratiti osjećaje Ivoni ukoliko ih ona ima. Smatra da je negativan u zadnje vrijeme, pa je obećao Ivoni da će se potruditi i biti pozitivniji.

- Voljela bih da kaže ono što mu smeta, jer ne može biti da mu ništa ne smeta. 

Tenzije su bile očite između Edina i Erne tijekom njegovog pakiranja, a Erna je priznala da joj je laknulo nakon što se shvatila da teret nije više na njezinom ponašanju.

- Više neće spavati sam, možda se napokon popne na stage - komentirala je Erna.

Edin se zatim iselio iz stana, a Jasmin i Sanela su se također pozdravili.

 

- Mislim da će oni u početku super funkcionirati, ali oni ne žive u istom gradu pa njihovoj je vezi tek početak - Jasmin je upozorio Sanelu da ne brza s odnosom i zaželio joj sreću.

POGLEDAJTE VIDEO: MOJA PRIČA SA SVJETSKIM REKORDEROM U RONJENJU NA DAH

Najčitaniji članci