To je to što me zanima!

Izabel i Mateo otkrili ime sina: 'Dobro došao u obitelj, Ivane'

Dobro došao u našu obitelj maleni Ivane. Predivno si stvoren, najviše voljen i dragocjen u Njegovim očima, piše na stranici brenda. Za dječaka su uredili dvije sobe - u Londonu i u centru Zagreba
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić (26) i njegova supruga, inače vlasnica modnog brenda Lunilou, Izabel (27) u ponedjeljak su postali roditelji sina. Na društvenoj mreži spomenutog brenda objavljeno koje ime je par nadjenuo sinu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Izabel Kovačić vodi biznis

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobro došao u našu obitelj maleni Ivane. Predivno si stvoren, najviše voljen i dragocjen u Njegovim očima - piše na stranici brenda. Za dječaka su uredili dvije sobe - u Londonu i u centru Zagreba.

Izabel je rodila u ponedjeljak u zagrebačkoj Petrovoj bolnici i to carskim rezom, piše Story. Supruga nogometaša dugo je skrivala trudnički trbuščić, no tjednima prije porođaja ipak je počela objavljivati fotografije na kojima se vidi da im stiže prinova. 

Par je svoju vezu započeo prije deset godina, a upoznali su se u crkvi svetog Antuna Padovanskog, u onoj istoj  gdje su 2017. izrekli sudbonosno 'da'. Mateo je u toj crkvi bio ministrant, a Izabel je pjevala u župnom zboru Lilium. Često su se viđali na nedjeljnim misama i malo po malo, zaljubili jedno u drugo. Izabel je najviše voljela pjevati psalme i duhovne šansone, što se Matea izrazito dojmilo. 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • leilany 15.10.2020.

    Jedino musko ime koje mi se svidja! 🤷‍♀️

  • ante-portas 15.10.2020.

    Dobio ime po tati. Pravom.

  • Trump Jong Un 15.10.2020.

    Sad očekujem komšije na portalu da nas uvjere kako je Ivan ustvari srpsko ime samo mi to još ne znamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare