To je to što me zanima!

Izabel Kovačić je 29. rođendan proslavila u pidžami kod kuće

Supruga našeg nogometnog reprezentativca i vlasnica brenda Lonilou u subotu je proslavila svoj rođendan. Kakva je bila atmosfera, otkrio je njezin dragi na Instagramu
Vidi originalni članak

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea (27) proslavila je svoj 29 rođendan. Prema objavi na društvenim mrežama, čini se da se ove godine odlučila za mirnije slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naš nogometni reprezentativac i veznjak Chelseaja tako je podijelio crno-bijelu fotografiju. Na njoj slavljenica Izabel drži rođendansku tortu, a Mateo drži njihovog jednogodišnjeg sinčića Ivana, koji tati spava na ramenu.

Čini se kako su ovaj rođendan odlučili proslaviti kod kuće u pidžamama. Naime, prije manje od dva tjedna Mateov test na koronavirus pokazao se pozitivnim.

U DRUŠTVU OBITELJI KOVAČIĆ Nakon šuškanja o problemima u braku, Franka i Ćorluka otišli su na večeru kod slavnog kuhara

Jedno je vrijeme bio izvan stroja zbog ozbiljnije ozljede tetive, a, nakon što se vratio, vrlo brzo se pokazalo da je pozitivan na koronavirus te je morao u samoizolaciju.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine u istoj crkvi u kojoj su se upoznali u Sesvetskim Selima. Izabel je rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom u listopadu prošle godine. Ljubav ovoga para traje od 2010. godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Idi na 24sata

Komentari 12

  • domagoj264 19.12.2021.

    Nezz jel istina ali cuo sam da se ova udara sa strane?? 🤔

  • Rik 19.12.2021.

    Nebitna

  • Grrrrrrrr 19.12.2021.

    Ja pustih tihomira

Komentiraj...
Vidi sve komentare