Show

Komentari 12

Izabel Kovačić je 29. rođendan proslavila u pidžami kod kuće

Izabel Kovačić je 29. rođendan proslavila u pidžami kod kuće

Supruga našeg nogometnog reprezentativca i vlasnica brenda Lonilou u subotu je proslavila svoj rođendan. Kakva je bila atmosfera, otkrio je njezin dragi na Instagramu

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea (27) proslavila je svoj 29 rođendan. Prema objavi na društvenim mrežama, čini se da se ove godine odlučila za mirnije slavlje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naš nogometni reprezentativac i veznjak Chelseaja tako je podijelio crno-bijelu fotografiju. Na njoj slavljenica Izabel drži rođendansku tortu, a Mateo drži njihovog jednogodišnjeg sinčića Ivana, koji tati spava na ramenu.

Čini se kako su ovaj rođendan odlučili proslaviti kod kuće u pidžamama. Naime, prije manje od dva tjedna Mateov test na koronavirus pokazao se pozitivnim.

Jedno je vrijeme bio izvan stroja zbog ozbiljnije ozljede tetive, a, nakon što se vratio, vrlo brzo se pokazalo da je pozitivan na koronavirus te je morao u samoizolaciju.

Izabel i Mateo Kovačić vjenčali su se 2017. godine u istoj crkvi u kojoj su se upoznali u Sesvetskim Selima. Izabel je rodila sina u zagrebačkoj Petrovoj bolnici carskim rezom u listopadu prošle godine. Ljubav ovoga para traje od 2010. godine.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA:

Najčitaniji članci