To je to što me zanima!

Izašla je epizoda američke krimi serije koja se snimala u Puli

Snimanje američke krimi-serije počelo je 9. svibnja 'pucnjavom terorista' na pulskom Forumu, a potom je set serije preselio ispod Arene. Epizoda obiluje akcijskim scenama snimljenima u centru grada
Vidi originalni članak

Američka kriminalistička serija 'FBI: International', koja je prija dva tjedna snimana u Puli već je prikazana na CBS-u. Radi se o 21. epizodi prve sezone, pod naslovom 'Crestfallen' koja prikazuje kadrove iz Pule i brojne domaće statiste, koji glume uz američke zvijezde. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Epizodu je pogledalo više od 5 milijuna gledatelja, što je zasigurno velika reklama za Pulu i njen turizam. Uz epizodu je obavljen i trailer, a već u prvim sekundama dominiraju kadrovi iz Pule, a u prvom planu je Arena.

Podsjetimo, snimanje američke krimi-uspješnice za CBS Universal, počelo je 9. svibnja 'pucnjavom terorista' na pulskom Forumu, a potom se set serije preselio ispod Arene. Epizoda obiluje akcijskim scenama snimljenima u centru grada, piše Glas Istre.

Sjedište glavnih likova je u glavnom gradu Mađarske, a već u prvoj epizodi serije razvoj događaja doveo ih je u Zagreb u potragu za bjeguncem.

ŽENA CARA FRANJE JOSIPA Svi su ludi za Sisi: O slavnoj ugarsko-hrvatskoj kraljici rade se čak dva filma i dvije serije

Ostale potrage vode ih po cijeloj Europi, od Sjeverne Irske do Bugarske, a svojoj završnici stigli su i u Pulu, gdje je na snimanju bilo angažirano više od 300 statista iz Pule i okolice. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare