To je to što me zanima!

Izazovan spot: Golišave slavne mame zalijevaju se mlijekom

Pjevačica Fergie vratila se na scenu u velikom stilu. Njen glazbeni spot za pjesmu 'MILF' u samo nekoliko sati pregledan je 2 milijuna puta, a u njeme se pojavljuju 'najseksi' mame showbiza
Vidi originalni članak

Fergie (34) se nakon gotovo deset godina vratila na scenu s prvim singlom novog albuma, naziva 'MILF $'. Glazbeni spot objavljen je jutros, a pregledan je već gotovo 2 milijuna puta. 

Novi spot bivše pjevačice Black Eyed Peasa odaje 'počast' holivudskim majkama, među kojima je Kim Kardashian, Chrissy Teigen, Ciara i Alessandra Ambrosio .

Slavne se majke u oskudnoj odjeći polijevaju mlijekom, a Fergie je objasnila da je 'prostu' skraćenicu MILF ('Mother I'd like to fuck), pretvorila u 'Mother I'd like to follow', odnosno 'Majka koju bih slijedila'. 

- One imaju karijere, obitelji i još imaju vremena brinuti se o sebi i osjećati se seksi - kazala je Fergie koja je 2013. rodila sina Axla. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • del_ky 03.07.2016.

    Rip music.

  • 779danai4ure 03.07.2016.

    ima još slične tekućine i zovu je eliksir mladosti i bolje bi bilo da se ona koristi. naravno prije upotrebe dobro promućkati

  • katarina j. 03.07.2016.

    Nedostaju mi vremena kad su se ljudi fokusirali na glazbu... bili obučeni.. a seks bio rezerviran za doma, erotske kanale i časopise. Nedostaju mi vremena dok su svi bili malo manje provokativni na ulici i kud god se okreneš.. baš je bilo ljepše. Sad se klinci u osnovnoj izazovno oblače slikaju i sta sve ne rade.. jednostavno je prešlo svaku granicu. Cenzura u određenom obliku nije uopće losa stvar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare