To je to što me zanima!

Izbio se iz cipela: Napio se na proslavi, žena ga nosila do auta

Toliko je bio pijan da je jedva hodao te se cijelo vrijeme naslanjao na svoju suprugu koju je do automobila vodio njihov prijatelj. Čim je sjeo u automobil Kevin je zaspao i nije mogao držati oči otvorene
Vidi originalni članak

Američki komičar i glumac Kevin Hart u subotu je proslavio svoj 40. rođendan. S obzirom na to da se radi o okrugloj brojci, komičar je odlučio proslaviti rođendan u velikom stilu. Sa suprugom Eniko Hart (34) glumac je proslavio rođendan u noćnom klubu 'TAO' u Los Angelesu, a paparazzi su ga uhvatili pri izlasku iz kluba te primijetili kako je Kevin mrtav pijan. 

Toliko je bio pijan da je jedva hodao te se cijelo vrijeme naslanjao na svoju suprugu koju je do automobila vodio njihov prijatelj. Čim je sjeo u automobil Kevin je zaspao i nije mogao držati oči otvorene. 

Prije nego što je izašao proslaviti rođendan glumac je na društvenim mrežama objavio fotografiju u odijelu.

- Ovo je 40. Idemo ga dobro proslaviti - napisao je Hart, a čini se ako je upravo to i napravio. 

Hart iza sebe ima propali brak s glumicom Torrei Hart (41) s kojom ima 14-godišnju kćer Heaven i 11-godišnjeg sina Hendrixa. Par se 2010. godine nakon sedam godina braka odlučio rastati. Glavni razlog razvoda bila je Kevinovo laganje.

- Laganje mi je uništilo brak. Lažljivac sam, jednostavno jesam. Nije prevara uništila naš brak nego moje laži. Da sam bio iskren s bivšom suprugom, tko zna, možda bismo potrajali - izjavio je Hart tri godine poslije, a uskoro se oženio za sadašnju suprugu. Iako su brojni obožavatelji mislili kako će prestati s varanjem to se nije dogodilo. Prije dvije godine procurila je fotografija na kojoj Kevin odmara glavnu na ženskim grudima. Supruga Eniko tad je bila trudna s njihovom sinom Kenzom (1). 

Nakon skandala, Kevin je objavio video u kojem je priznao nevjeru i ispričao se svojoj obitelji. 

- Nadam se da mi supruga može ovo oprostiti i da će shvatiti kako se to više neće ponoviti. Nisam savršen i neću tvrditi da jesam. Napravio sam veliku pogrešku. Znam da ću povrijediti one koji su mi najbliži, one s kojima sam razgovarao i ispričao se, svoju suprugu i djecu. Znam da sam pogriješio, a za pogrešno ponašanje nema opravdanja - izjavio je. 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 08.07.2019.

    da normalno bila je proslava ,,,paparazzi sve snime

  • VOLBEAT 08.07.2019.

    Pa što, čovjek se nalio ko zvijer...možžeš misliti.. Mislim da ne postoji čovjek koji se barem jednom u životu nije oduzeo..

  • dundu 08.07.2019.

    žena ga nosila a žena u narkozi

Komentiraj...
Vidi sve komentare