To je to što me zanima!

Izbor Miss Hrvatske u zgradi zagrebačke NSK 24. kolovoza

Zagrebačka Nacionalna i sveučilišna knjižnica po prvi put će ugostiti ponajljepše hrvatske djevojke. Većina finalistica izbora su mlade učenice ili studentice
Vidi originalni članak

Ovogodišnji izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta održat će se 24. kolovoza u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. U tom impresivnom zdanju bilo je različitih događanja, no Nacionalna i sveučilišna knjižnica po prvi put će ugostiti ponajljepše hrvatske djevojke.

- Osobito mi je drago da će se izbor Miss Hrvatske održati u prostoru Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Zgrada NSK je prekrasna, smještena na idealnoj poziciji i posjeduje svu potrebnu infrastrukturu. Boravak ljepotica u ovom prostoru ima i svojevrsnu simboliku! Većina naših finalistica su učenice ili studentice, divne mlade osobe koje su svjesne da su izbori ljepote dobra zabava i jedinstveno iskustvo koje može pomoći u izgradnji karijere, ali da je životu najvažnije obrazovanje - rekla je Maja Kuljiš, organizatorica izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • emil šokić 20.08.2013.

    zgrada je zaista vrlo lijepa ;))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare