To je to što me zanima!

Izgladile odnos? Seve napokon objavila fotku s vjenčanom kumom, Čermakovom snahom

Srpski su mediji ranije pisali da su njih dvije u svađi, a sve je krenulo nakon što su za pjevačicu počeli problemi u braku s Igorom. Šuškalo se da su odnosi zahladili te da se više niti rođendani nisu čestitali
Vidi originalni članak

Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom, govorila je svojedobno o prijateljstvu i kumstvu s Andreom Čermak Severina. Andrea je bila Severinina vjenčana kuma na svadbi s Igorom Kojićem dok je pjevačica bila njoj kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski su mediji ranije pisali da su njih dvije u svađi, a sve je krenulo nakon što su za pjevačicu počeli problemi u braku s Igorom. Šuškalo se da su odnosi zahladili te da se više niti rođendani nisu čestitali. A i izbrisane su brojne zajedničke fotke na društvenim mrežama. 

Nova je, nakon dugo vremena, 'isplivala' nakon rođendanskog partija pjevačice u zagrebačkom noćnom klubu.

POSVETIO JOJ DIRLJIVU OBJAVU Emotivni Tarik o Severini: 'I da se ne vidimo godinama, uvijek ćemo nastaviti gdje smo stali'

Iako je od zabave prošlo deset dana, Severina se i dalje prisjeća svoje proslave. Tako je i objavila zajedničku fotografiju s Andreom, zbog čega mnogi nagađaju da su prijateljice izgladile svoj odnos.

U galeriji u kojoj se našla fotka s Andreom, još su i zajedničke s Ivom Radić, Matijom Vujicom, Tarikom i Lejlom Filipović, Harisom Džinovićem, ali i brojnim drugim gostima.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 13.05.2022.

    Sad mi je lakše što su se izgladile❤️

  • Roby621 03.05.2022.

    Hahahaha

  • Gogo4 02.05.2022.

    Štraca do štrace....

Komentiraj...
Vidi sve komentare