Show

Komentari 13

Izgladile odnos? Seve napokon objavila fotku s vjenčanom kumom, Čermakovom snahom

Izgladile odnos? Seve napokon objavila fotku s vjenčanom kumom, Čermakovom snahom

Srpski su mediji ranije pisali da su njih dvije u svađi, a sve je krenulo nakon što su za pjevačicu počeli problemi u braku s Igorom. Šuškalo se da su odnosi zahladili te da se više niti rođendani nisu čestitali

Jedna pored druge ili miljama daleko, zauvijek povezane i srcem i dušom, govorila je svojedobno o prijateljstvu i kumstvu s Andreom Čermak Severina. Andrea je bila Severinina vjenčana kuma na svadbi s Igorom Kojićem dok je pjevačica bila njoj kuma na vjenčanju s Hrvojem Čermakom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Srpski su mediji ranije pisali da su njih dvije u svađi, a sve je krenulo nakon što su za pjevačicu počeli problemi u braku s Igorom. Šuškalo se da su odnosi zahladili te da se više niti rođendani nisu čestitali. A i izbrisane su brojne zajedničke fotke na društvenim mrežama. 

Nova je, nakon dugo vremena, 'isplivala' nakon rođendanskog partija pjevačice u zagrebačkom noćnom klubu.

Iako je od zabave prošlo deset dana, Severina se i dalje prisjeća svoje proslave. Tako je i objavila zajedničku fotografiju s Andreom, zbog čega mnogi nagađaju da su prijateljice izgladile svoj odnos.

U galeriji u kojoj se našla fotka s Andreom, još su i zajedničke s Ivom Radić, Matijom Vujicom, Tarikom i Lejlom Filipović, Harisom Džinovićem, ali i brojnim drugim gostima.

POGLEDAJTE VIDEO: VELIKI INTERVJU SA SAŠOM MATIĆEM