To je to što me zanima!

'Izgubili smo od djevojaka i nije nam žao jer strastveno kuhaju'

Dečki, vaše su fritule izvana gorkaste jer ste imali previsoku temperaturu ulja pa su vam izvana izgorjele, a unutra su bile mekane - kazao je Tomislav Špiček
Vidi originalni članak

U četvrtak navečer na setu showa Tri, dva, jedan - kuhaj vodio se četvrti ovosezonski dvoboj u kojem su snage odmjerili Ana i Katarina protiv Brune i Roberta, a dečki su u duelu imali manje sreće.

Kao i u svakom kulinarskom dvoboju do sada, natjecatelji su morali pripremiti pet degustacijskih sljedova, a u tome su im pomagale ostale kolege iz ekipe. Uz to, Ani i Katarini u kuhanju su se pridružile Karmen i Marina jer su djevojke bile uspješnije u kvizu okusa pa su njihovu pomoć dobile kao nagradu.

- Cure su psihički stabilnije i dobro podnose stres te se znaju dobro organizirati. Možda jesu mlade i neiskusne, ali psihološki su jedne od jačih parova u showu - staknula je njihova mentorica Željka Klemenčić dok se Ivan Pažanin malo pribojavao za svoje dečke.

- Vidim na dečkima da su malo nervozni, i to nije dobro. Na kraju će presuditi koncentracija i sreća - kazao je splitski chef. Parovi su morali pripremiti riblji meni, s čim nisu na 'ti' ni Bruno i Robi, kao ni djevojke, no uz pomoć ostalih svi su tanjuri bili spremni na vrijeme i izgledali su besprijekorno i ukusno.

Prvi slijed koji su poslužili bio je riblji carpaccio, a dečki su dobili više pohvale zbog dobro začinjenog jela i tako zaradili bod prednosti. Kod riblje juhe ta se prednost zadržala, a cure su postigle izjednačenje na toplom predjelu - woku s povrćem. Desert je, kao i obično, bio odlučujući slijed pa su Bruni i Robertu presudile fritule.

- Dečki, vaše su fritule izvana gorkaste jer ste imali previsoku temperaturu ulja pa su vam izvana izgorjele, a unutra su bile mekane - kazao je Tomislav Špiček koji je dečkima dao sedmicu za desert, a cure su za male i slatke fritule dobile devetku.

- Karmen i Marina su naše spasiteljice! Opet su napravile desert i dobile 9 bodova - priznala je Ana te se zahvalila Međimurkama što su zakucale gol za pobjedu.

- Braco i ja smo izgubili od djevojaka i nije mi žao jer su to dvije djevojčice koje kuhaju strastveno i većinu vremena znaju što rade - zaključio je Bruno za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hgt29 22.11.2019.

    Upropastili su ovaj show sa glupostima,svatko tteba kuhat za sebe sam i to je to

  • komentator__Luka 22.11.2019.

    kakve su to gluposti da više ljudi kuha za jedan par haha, nekad su svi za sebe ili u paru, a sad ovo muški protiv ženskih i kad je dvoboj svi rade za njih iza.........već neznaju što bi smišljali pa rade ovo, zato je uvijek ne samo kod ovoga nego svega, najbolja 1. sezona ili do 2.-3., ostalo sve smišljanje bedastoća samo da nebude stalno isto a zapravo sve pokvare

  • arwenn 22.11.2019.

    Koncept katastrofa ,tim im kuha ne oni..prelose! Zeljka se sa svime slaze( pojma nemam sta radi tamo ),Špicek nerealan,Pazanin prepametan...! Cure su mi drage ali nije im na ponos ! Jer to nije njihova pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare