To je to što me zanima!

Iznenadio fanove: Zak u spotu oldtimerom očarao djevojku

ZA SVE GENERACIJE Pjevač se zaljubio u Peugeotov kabriolet. Slušao je savjete glumice Nataše Naneve koja mu u spotu za najnoviji hit-singl ‘Meni se s tobom’ igra djevojku
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim sam ugledao taj crveni kabrio poželio sam ga kupiti. Pala je ljubav na prvi pogled. Volim, kao i većina muškaraca, dobre automobile, a Peugueot, koji je godinu dana stariji od mene, me je oduševio. rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač se s Bohinja, gdje je snimao spot za pjesmu 'Meni se s tobom', vratio bez nove jurilice jer oldtimer nije bio na prodaju. Ivan je iznenadio obožavatelje ljetnom pjesmom i spotom, a reakcije su ga razgalile.

- Nadam se da će fanovi uskoro sa mnom uglas na koncertima pjevati novu stvar i da će im se svidjeti. Kao i većina pjesama iz moje radionice, i ova je nastala iznenada. Nekoliko mi se melodija motalo glavom. U razgovoru s kolegicom Antonijom Šolom i producentom Lukom Kovačićem iskristaliziralo mi se nekoliko ideja i definitivno sam odlučio završiti ovu pjesmu – rekao nam je Jaskanac.

Spot za pjesmu 'Meni se s tobom' pogledajte ovdje: 

Zbunio je obožavateljice kad su ga vidjele u zagrljaju zanosne brinete. Pjevač je prvi put glumio u spotu, a savjetima mu je pomagala glumica Nataša Naneva.

- Čim smo stigli na bohinjsko jezero, opustio sam se i trema me je prošla. Očarale su me prirodne ljepote, planine, šuma i jezero te mislim da ću se uskoro vratiti u privatnom angažmanu. Ali sam tek sad shvatio koliko je glumački posao naporan – rekao je Ivan. Pjevaču nije bilo teško ponavljati snimanja i nekoliko desetaka puta, a u jednom navratu u kadar su mu zašli turisti.

- Bilo je simpatično jer njih nekolicina nisu shvatili da snimamo spot i da čekamo da prođu – smije se Zak koji je krenuo na ljetnu turneju. Pjevač će ljeto provesti radno nastupajući na obali i kopnu, a odmarat će se u pauzama.

- Dečki iz benda i ja uvijek nađemo neku plažu na kojoj nije gužva, pa si priuštimo kratko kupanje. Taman dovoljno da se osvježimo i budemo spremni za našu publiku - objašnjava Zak.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • vekizveki 13.07.2016.

    Pjesma je katastrofa!

  • sing 211 12.07.2016.

    Ispodprosječan pjevač nitismrdinitimiriši pjesmica.

  • 12.07.2016.

    Zemljačina i antitalent koji je plaćao klubovima da može svirat tamo, a svojih pjesama je napisao zna se koliko, "velika hrvatsaka estrada"

Komentiraj...
Vidi sve komentare