Obavijesti

Show

Komentari 19

Iznenadio fanove: Zak u spotu oldtimerom očarao djevojku

Iznenadio fanove: Zak u spotu oldtimerom očarao djevojku
1

ZA SVE GENERACIJE Pjevač se zaljubio u Peugeotov kabriolet. Slušao je savjete glumice Nataše Naneve koja mu u spotu za najnoviji hit-singl ‘Meni se s tobom’ igra djevojku

VIDEO

Pokretanje videa...

02:15

Čim sam ugledao taj crveni kabrio poželio sam ga kupiti. Pala je ljubav na prvi pogled. Volim, kao i većina muškaraca, dobre automobile, a Peugueot, koji je godinu dana stariji od mene, me je oduševio. rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač se s Bohinja, gdje je snimao spot za pjesmu 'Meni se s tobom', vratio bez nove jurilice jer oldtimer nije bio na prodaju. Ivan je iznenadio obožavatelje ljetnom pjesmom i spotom, a reakcije su ga razgalile.

- Nadam se da će fanovi uskoro sa mnom uglas na koncertima pjevati novu stvar i da će im se svidjeti. Kao i većina pjesama iz moje radionice, i ova je nastala iznenada. Nekoliko mi se melodija motalo glavom. U razgovoru s kolegicom Antonijom Šolom i producentom Lukom Kovačićem iskristaliziralo mi se nekoliko ideja i definitivno sam odlučio završiti ovu pjesmu – rekao nam je Jaskanac.

Spot za pjesmu 'Meni se s tobom' pogledajte ovdje: 

Zbunio je obožavateljice kad su ga vidjele u zagrljaju zanosne brinete. Pjevač je prvi put glumio u spotu, a savjetima mu je pomagala glumica Nataša Naneva.

- Čim smo stigli na bohinjsko jezero, opustio sam se i trema me je prošla. Očarale su me prirodne ljepote, planine, šuma i jezero te mislim da ću se uskoro vratiti u privatnom angažmanu. Ali sam tek sad shvatio koliko je glumački posao naporan – rekao je Ivan. Pjevaču nije bilo teško ponavljati snimanja i nekoliko desetaka puta, a u jednom navratu u kadar su mu zašli turisti.

- Bilo je simpatično jer njih nekolicina nisu shvatili da snimamo spot i da čekamo da prođu – smije se Zak koji je krenuo na ljetnu turneju. Pjevač će ljeto provesti radno nastupajući na obali i kopnu, a odmarat će se u pauzama.

- Dečki iz benda i ja uvijek nađemo neku plažu na kojoj nije gužva, pa si priuštimo kratko kupanje. Taman dovoljno da se osvježimo i budemo spremni za našu publiku - objašnjava Zak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane