To je to što me zanima!

Iznimno bitna poruka došla je fanovima od samog Deadpoola

Sprdnje i pošalice ono su što je tipično za Deadpoola od nastanka tog superheroja. Ovog puta se Brbljavi plaćenik krenuo šaliti s najvećom filmskom tvrtkom na svijetu, Disneyjem
Vidi originalni članak

Jedna od stvari koje možemo uvijek očekivati od Deadpoola, odnosno njegovog glumca Ryana Reynoldsa jest da svakoj temi pristupe s propisnom dozom sprdnje.

Tako je Reynolds na svojem profilu na Facebooku prvo objavio video koji se impresivno dobro sprda s Eurosongom, to jest s činjenicom da Kanada nije na njemu. To što Kanada nije dio Europe nije ga nimalo zasmetalo da izjavi kako bi i dalje trebala biti pozvana.

'IMA SE PARA, IMA SE S ČIM' Novi Disneyjev film bit će jedan od najskupljih filmova uopće

A na koncu videa objavio je koje zemlje će sve Kanada napasti kako bi pokazala svoju moć.

Pogledajte video

No značajno bolji detalj od sprdnje s Eurovizijom svakako jest objava koju je Reynolds objavio na svojem Twitteru. Njome se na duhovit način ismijavao s redateljima Russo, koji su sličnu objavu posve ozbiljno napisali na svojim profilima.

Braća Russo upozorila su gledatelje filma 'Osvetnici: Rat beskonačnosti' kako bi trebali šutjeti da ne pokvare užitak gledanja filma drugim ljudima. Reynolds/Deadpool napisao je sličnu poruku, u kojoj stoji kako će Deadpool umrijeti ili neće...možda.

U 'Deadpoolu 2' pratit ćemo osakaćenog kuhara iz kantine, Wadea Wilsona, koji je preživio krvožedni napad goveda. Sada, sa snom da postane najbolji šanker u Miamiju, bori se protiv nepravednog svijeta, a na putu do šankerstva stoji mu činjenica da je izgubio osjetilo okusa. U potrazi za svojim osjetom okusa, Wade će pokušati naći i flux capacitor te će se boriti protiv ninđi, jakuza i čopora agresivnih pasa i Celine Dion.

U ulozi Deadpoola i dalje ćemo gledati genijalnog Ryana Reynoldsa. Ryanu se pridružuju i novi likovi, kao što su Cable (glumi ga Josh Brolin) te Domino (ulogu je preuzela Zazie Beetz).

'Deadpool 2', u distribuciji Blitza, u kina stiže 17. svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 10.05.2018.

    sve više mi se sviđa josh brolin kao glumac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare