To je to što me zanima!

Izvrsna gledanost posljednje epizode 'Ljubav je na selu'

Zadnja epizoda zauzela je vodeće mjesto u terminu emitiranja na svim nacionalnim televizijama, u ciljnoj skupini (18-49) s ostvarenih 9,8% gledanosti
Vidi originalni članak

Dane ispunjene brojnim lijepim, ali i škakljivim trenucima u dokumentarnoj sapunici „Ljubav je na selu“ RTL Televizija emitirala je četrnaest nastavaka, a posljednja epizoda „Ljubav je na selu“, emitirana u petak 02. svibnja, apsolutni je pobjednik u terminu emitiranja. Posljednja epizoda zauzela je vodeće mjesto u terminu emitiranja na svim nacionalnim televizijama, kako u ciljnoj skupini (18-49) s ostvarenih 9,8% gledanosti, odnosno udjelom u gledanosti od 35%, tako i u totalu populacije s 10,5% gledanosti.

Prema službenim rezultatima gledanosti agencije AGB Nielsen Media Reserch, dokumentarna sapunica „Ljubav je na selu“ je u petak bila drugi najgledaniji program u cijelom danu. 436.927 gledatelja u totalu populacije, odnosno 10,5% gledatelja je pratilo finalne poteze najpopularnijih hrvatskih farmera i farmerice.

Cijela četvrta sezona može se pohvaliti izvrsnim rezultatima gledanosti. Najgledanija epizoda, emitirana 15. veljače, privukla je 600.000 gledatelja u totalu populacije, odnosno ostvarila gledanost od 14,3% u totalu populacije. Gledatelji su znatiželjno pratili epizodu u kojoj je voditeljica Marijana Batinić otkrila koji su farmeri dobili najviše pisama. Prosjek gledanosti cijele sezone je pola milijuna gledatelja u totalu populacije.

Iako četvrta sezona „Ljubav je na selu“ nije rezultirala brakom, farmeri i farmerice ove sezone se i dalje aktivno druže. Dok su neki i dalje okovani samačkim životom, oni drugi su pronašli svoju ljubav daleko od kamera i izvan ljubavnih farma. Silvija, prva farmerica, i Anita, djevojka koja se borila za Antinu ljubav, postale su prave prijateljice. Tako ove godine imaju u planu proputovati cijelu Jadransku obalu, pa između ostalog i otići u posjetu Anitinom televizijskom mužu Anti Poluti na Pelješac.

U prethodne tri sezone 'Ljubav je na selu' sklopila su se tri braka koji imaju i nekoliko potomaka. RTL Televizija je i ovu sezonu dokazala kako je ljubav u modi, a farmeri najpoželjniji neženje!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • anteasapina 19.05.2013.

    -candy-21.JA Gledam i supać je serija,a najbolje su mi marina šantor i luicja šalov

  • 07.05.2013.

    Ja sam pratila dok je bil mpj susjed Željko nakon toga više nisam

  • greta guslar 07.05.2013.

    Pa baš je ta emisija pokazala kako farmeri nikako nisu najpoželjniji neženje, jer se kandidatima javljaju doista očajne djevojke, a još više žene i to preko 50 godina. Koji vam je to fazon, da dozvoljavate nekim babetinama da se nameću tim kandidatima? Dajte odredite dobnu granicu i nemojte više kvariti kandidatima gušt! Čuj, muškarcu od 45 godina dođu babe od 60 i još se ljute što ih nije htio primiti... halo... Uvedite neku drugu emisiju sa nazivom "prohujalo s vihorom", pa onda nek dođu starčeki i starke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare