To je to što me zanima!

'Ja sam super s 50 ili 70 kila manje. Pretilost je vrsta bolesti'

Već na početku karijere je, govori glazbenik, doživio mobing zbog svoje kilaže. Govori kako debljina nije praktična i da kada nekuda ide uvijek razmišlja kakve su tamo stolice i hoće li nešto slomiti...
Vidi originalni članak

Glazbenik Jacques Houdek (39) progovorio je o borbi s kilogramima koja ga prati gotovo cijeli život. U razgovoru za IN Magazin Houdek je problem s pretilošću usporedio s ovisnošću o drogama, s kojom se boriš cijeli život i ona nikad ne prestaje. 

- I ovo je neka vrsta ovisnosti, bolesti, tereta - govori Houdek. 

POGLEDAJTE VIDEO: Jacques Houdek komentirao je Josipinu izvedbu himne

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Već na početku karijere je, govori glazbenik, doživio mobing zbog svoje kilaže. Kaže kako neki kolege glazbenici nisu željeli da potpiše prvi ugovor s izdavačkom kućom upravo zbog toga. Tad ga je podržao Đorđe Novković, koji je rekao da je i s kilogramima poseban i drukčiji od drugih. 

- Naravno da nisam super. Super sam s 50 ili 70 kilograma manje, i dalje sam bucmast, ali mi se malo lakše kretati i pjevati - kaže Jacques te tvrdi kako ga debljina sputava u mnogo toga što bi mogao dati. 

Glazbenik se osvrnuo i na komentare drugih u vezi njegove kilaže.

- Znam što se dogodi kad me netko nije vidio neko vrijeme pa mi kaže: 'Joj, što si se udebljao'. Pa znam ja to jako dobro. Imam vagu još uvijek i imam nekoliko ogledala - govori Jacques, koji kaže kako su ljudi 'liječnici' čim vide nekog pretilog.

Napominje kako nije fan brze hrane. 

- Mislim da je krajnje neljubazno kada nekog sretnete pitati 'kako to izgledaš, kada ćete se ženiti'. To je rub nepristojnosti - rekao je. 

Govori kako debljina nije praktična i da kada nekuda ide uvijek razmišlja kakve su tamo stolice i hoće li nešto slomiti. 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • japanokinezjapano 23.09.2020.

    Dođi kod mene na mjesec dana i garantiram ti 20 kg manje sa doručkom, ručkom i večerom. Za 6 mjeseci se ne bi prepoznao. Morao bi napraviti pauzu i onda slijedecih 6 mjeseci dolaziš na željenu kilažu. Sve bi te to koštalo 100.000 kuna pa izvoli.

  • japanokinezjapano 23.09.2020.

    HDZ zna.

  • tomo100brt 23.09.2020.

    Ako je hormonalni poremećaj onda je bolest. U suprotnom to je sve u mozgu i moraš sa sobom razriješiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare