To je to što me zanima!

Jack Tweed će ipak biti uz Jade Goody dok umire...

Zvijezda Jade Goody (27) molila je za suspenziju kako bi Jack bio uz nju dok umire. Jadein bivši navodno će tražiti skrbništvo nad sinovima.
Vidi originalni članak

Šuška se kako će englesko pravosuđe nakratko ukinuti kućni pritvor Jacka Tweeda (21). Umiruća BB zvijezda Jade Goody (27) molila je za suspenziju kako bi Jack bio uz nju dok umire. Jadein bivši navodno će tražiti skrbništvo nad sinovima.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fiondica 28.02.2009.

    Mislim da je cijela priča tužna, bez obzira na to koliko je ona nama simpatična ili nije. Ostavlja dvoje male djece iza sebe, i sigurna sam da joj je to najteže. Tužno, I što god mi rekli i napisali više ionako nije važno. Žao mi je uvijek kad djeca ostaju bez majke.

  • PANDORA0212 27.02.2009.

    A ona zna kad će to točno biti? Mislim ne želim nikom takvo šta ali da ne može ni umrijet dostojanstveno nego to mora po svim novinama razvikavat? Bolje da je to vrijeme što joj preostaje provela sa djecom u miru bez medija. Očito joj je slava bitnija...

  • virusica 27.02.2009.

    A zašto se to nas tiče? Jel oni pišu o našoj Simonici? Ali potrudit ću se da zapamtim ime Jack Tweed, možda je to dio opće kulture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare