To je to što me zanima!

Jack White priznao da gotovo više i ne priča s Meg White

Jack White je ispričao kako mu bivša kolegica iz benda The White Stripes nije bila podrška ni u najboljim danima benda, a danas se s njom gotovo uopće i ne čuje
Vidi originalni članak

Jack White komentirao je raspad benda The White Stripes te je rekao kako s bivšom kolegicom Meg White "gotovo više nikad ne razgovara". U intervjuu za Rolling Stone rekao je da sumnja kako itko više priča s Meg.

- Dok smo živjeli u Detroitu, trebao sam svaki put odlaziti do nje kući ako sam želio s njom razgovarati. Sada je to velika rijetkost - rekao je White.

Kazao je i kako mu Meg ni u najboljim danima benda nije bila podrška , a ističe da je zbog toga s njom bilo jako teško raditi.

- Na primjer, radili bi nešto u studiju i svaki put kada bi se nešto nevjerojatno dogodilo Meg bi sjedila bez riječi - kaže glazbenik.

Kaže kako je s druge strane ona imala jako važnu ulogu u bendu.

- Na pozornici bi je često pogledao te bi promislio kako ne mogu vjerovati da ona zaista svira . Mislim da nikada nije shvatila koliko je važna meni i bendu - dodaje Jack White. Kaže kako mu je bila velika inspiracija za glazbu te ništa neće promijeniti tu činjenicu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • emma123 24.05.2014.

    jedan od rijetkih koji se žali na ženinu šutnju;)))

  • kung fu panda 24.05.2014.

    pričaš ne valja,šutiš ne valja i onda žene ne znaju što hoće

  • Maestra_1 24.05.2014.

    Pričati ili ne pričati...pitanje je sad ? Odgovor : Šutnja žene je zlato. Rijetko se nadje, još teže proda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare