To je to što me zanima!

Jackson (19) greškom pušten iz zatvora, optužen je za pucanje na šetača pasa Lady GaGe

James Jackson za kojeg se tvrdi da je revolveraš, optužen je za napad vatrenim oružjem te za skrivanje istog u automobilu. Optužen je još u veljači prošle godine zajedno s Jaylin White te Lafayette Whaley
Vidi originalni članak

Jedan od trojice napadača koji je prošle godine pucao na šetača pasa Lady Gage (36) pušten je greškom iz zatvora u Kaliforniji, piše The Guardian. Uslijedilo je to nakon pojavljivanja na sudu ranije ovog tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

James Jackson (19), za kojeg se tvrdi da je revolveraš, optužen je za napad vatrenim oružjem te za skrivanje istog u automobilu. Optužen je još u veljači prošle godine zajedno s Jaylin White (19) te Lafayette Whaley (27) i za pokušaj ubojstva Ryana Fischera koji je šetao GaGine francuske buldoge te za pljačku drugog stupnja. 

Inače, trojica prethodno spomenutih napadača prvo pucali na šetača, a zatim mu ukrali pse Lady GaGe. Upucani muškarac tada je hitno prevezen u bolnicu, a njegovo stanje je nakon pet dana bilo stabilno. Izgubio je puno krvi, no oporavio se u bolnici. O svemu se tada oglasio na društvenim mrežama.

VIDEO SE DIJELI DRUŠTVENIM MREŽAMA Dirljiva scena s Oscara prošla je ispod radara zbog skandala: Lady Gaga pomogla Lizi Minnelli

- Gledao sam smrti u oči i oporavak neće biti jednostavan. Pisat ću vam još kad mi se stanje popravi, ali želim vam zasad reći kako sam iznimno zahvalan za ljubav i pažnju koju ste pokazali prema meni. Osjećam vašu podršku. Hvala policiji koja je uspjela pronaći pse i vratiti ih kući. Znam i da će učiniti sve da pronađu te kriminalce koji su me pokušali ubiti. GaGa, hvala ti. Posljednjih dana stalno si bila uz mene i moju obitelj, a tvoja je srećom sada ponovno na okupu. Uspjeli smo - napisao je između ostalog u svojoj podužoj objavi Fischer, kojem život više nije u opasnosti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare