Obavijesti

Show

Komentari 0

Jackson (19) greškom pušten iz zatvora, optužen je za pucanje na šetača pasa Lady GaGe

Jackson (19) greškom pušten iz zatvora, optužen je za pucanje na šetača pasa Lady GaGe
2

James Jackson za kojeg se tvrdi da je revolveraš, optužen je za napad vatrenim oružjem te za skrivanje istog u automobilu. Optužen je još u veljači prošle godine zajedno s Jaylin White te Lafayette Whaley

Jedan od trojice napadača koji je prošle godine pucao na šetača pasa Lady Gage (36) pušten je greškom iz zatvora u Kaliforniji, piše The Guardian. Uslijedilo je to nakon pojavljivanja na sudu ranije ovog tjedna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

James Jackson (19), za kojeg se tvrdi da je revolveraš, optužen je za napad vatrenim oružjem te za skrivanje istog u automobilu. Optužen je još u veljači prošle godine zajedno s Jaylin White (19) te Lafayette Whaley (27) i za pokušaj ubojstva Ryana Fischera koji je šetao GaGine francuske buldoge te za pljačku drugog stupnja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Inače, trojica prethodno spomenutih napadača prvo pucali na šetača, a zatim mu ukrali pse Lady GaGe. Upucani muškarac tada je hitno prevezen u bolnicu, a njegovo stanje je nakon pet dana bilo stabilno. Izgubio je puno krvi, no oporavio se u bolnici. O svemu se tada oglasio na društvenim mrežama.

Dirljiva scena s Oscara prošla je ispod radara zbog skandala: Lady Gaga pomogla Lizi Minnelli
Dirljiva scena s Oscara prošla je ispod radara zbog skandala: Lady Gaga pomogla Lizi Minnelli

- Gledao sam smrti u oči i oporavak neće biti jednostavan. Pisat ću vam još kad mi se stanje popravi, ali želim vam zasad reći kako sam iznimno zahvalan za ljubav i pažnju koju ste pokazali prema meni. Osjećam vašu podršku. Hvala policiji koja je uspjela pronaći pse i vratiti ih kući. Znam i da će učiniti sve da pronađu te kriminalce koji su me pokušali ubiti. GaGa, hvala ti. Posljednjih dana stalno si bila uz mene i moju obitelj, a tvoja je srećom sada ponovno na okupu. Uspjeli smo - napisao je između ostalog u svojoj podužoj objavi Fischer, kojem život više nije u opasnosti.