To je to što me zanima!

Jacques 'mezio' ćevape na bini u šlafroku, nudio ih Hanki Paldum

Kraljica Sevdaha Hanka Paldum i Jacques počastili su se ćevapima dok su pričali i pjevali, a pjevač je na društvenim mrežama objavio i njihovu fotografiju
Vidi originalni članak

Glazbenik Jacques Houdek (39) imao je drugi po redu nastup u zagrebačkom klubu Sax. U showu pod nazivom ‘Glavom i bradom’  ovoga je puta ugostio bosanskohercegovačku pjevačicu sevdalinki Hanku Paldum (64).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kraljica Sevdaha i Jacques počastili su se ćevapima dok su pričali i pjevali, a pjevač je na društvenim mrežama objavio i njihovu fotografiju.

- Glavom i bradom, tijekom showa smo na bini zamezili ćevape i mazalice - napisao je Jacques u opis fotografije. 

Bili su dobro raspoloženi, a Houdek je ponovno imao istu odjevnu kombinaciju kao i prošlog tjedna. 

U Saxu je ponovno nastupio u papučama i plavom ogrtaču, u istom kakvom je prošlog tjedna došao i na Narodni radio gdje je najavio svoju novu pjesmu ‘Srce pamti zauvijek’.

- Moram se ispričati za ovaj outfit, nemojte zamjeriti. Ja ovako izgledam zadnjih šest mjeseci - objasnio je već ranije pjevač.

No ovoga tjedna nije se još pohvalio nikakvim poklonima, iako je u opisu fotografije zahvalio na ćevapima. U prošlotjednom showu dobio je vagu, zbog čega je bio sretan.

CIJELI DAN JE LEŽERAN Houdek je i na nastup stigao u papučama i ogrtaču: S Vannom zapjevao u narodnjačkom stilu

- Nakon moje viralne objave o rasprsnutoj vagi, stigla mi je osobna digitalna vaga s analizom tjelesne mase i čak sedam funkcija. Za novonormalni početak - našalio se pjevač. 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • zvizlo 10.10.2020.

    Kraljica Sevdaha? Pojma nemate, ni k od kraljice ni s od Sevdaha, pitajte uostalom struku, i dok je mlada bila nije spadala među pet najboljih pjevačica Sevdaha....

  • mala vatra 09.10.2020.

    Krajnje je vrijeme da se Jacques ozbiljno zamisli nad svojim kilama...jer ako ovako nastavi djeca će mu rano ostati bez oca...imam kćer njegovo godište i zaista mi je žao,a evo što se događa Kici...

  • VLADEK72 09.10.2020.

    Hanka pored njega izgleda kao čačkalica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare