Show

Komentari 13

Houdek je i na nastup stigao u papučama i ogrtaču: S Vannom zapjevao u narodnjačkom stilu

Houdek je i na nastup stigao u papučama i ogrtaču: S Vannom zapjevao u narodnjačkom stilu

Jacques je u Saxu nastupio u papučama i plavom ogrtaču, u istom kakvom je ranije danas bio na Narodnom gdje je najavio svoju novu pjesmu ‘Srce pamti zauvijek’

Glazbenik Jacques Houdek (39) nastupio je u zagrebačkom klubu Sax, u svome, kako mu često tepa, glazbenom domu. U showu pod nazivom ‘Glavom i bradom’ Jacques je pjevao uživo i pričao dogodovštine, a prisutni su se pridržavali mjera opreza. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastup je započeo pjesmom ‘Ima nešto u tome’ koju je snimio s Doris Dragović. Jacques je u Saxu nastupio u papučama i plavom ogrtaču, u istom kakvom je ranije danas bio na Narodnom gdje je najavio svoju novu pjesmu ‘Srce pamti zauvijek’.

- Moram se ispričati za ovaj outfit, nemojte zamjeriti. Ja ovako izgledam zadnjih šest mjeseci - objasnio je Houdek te dodao:

- Ovo je niskobudžetni show, tko bi nakupio novca za Jacquesove kostime. Ovakvog ćete me gledati svakog četvrtka - našalio se. 

Glazbenik je pričao i o mjerama zbog korona virusa. 

- Ja ću doma poludjeti. Sve je to lijepo, žena, djeca, ali poludjet ću bez vas i pjevanja - rekao je. Jacques je ove godine planirao veliku turneju povodom 20. godišnjice prvog koncerta, ali mu je pandemija pomrsila planove. Međutim, najavio je novi album koji će se zvati ‘Glavom i bradom’. 

Uz obilje humora i pjesme, Jacques je na nastupu dao priliku mladim pjevačima da se predstave publici. Također, na pozornicu je pozvao zvjezdanu gošću Vannu (50), koja je pričala o svojim počecima u glazbi i ‘korona vremenu’. Najavila novu pjesmu, koja bi trebala izaći kroz mjesec dana. Jacques je tijekom razgovora priznao Vanni da mu je ona, uz Mariah Carey, ‘celebrity crush’. Nakon toga Vanna je otpjevala pjesmu ‘Loš trenutak’. Pred kraj nastupa Vanna i Houdek su se opustili pa su se našalili i pjevali svoje pjesme u narodnjačkom tonu.

Najčitaniji članci