To je to što me zanima!

Jada o braku s Willom Smithom: 'Nisam se htjela udati za njega, plakala sam na vjenčanju...'

Glumica i njena majka komentirale su da je vjenčanje bilo užasno jer je bila pod velikim pritiskom i trudna te da je to sve izgledalo bajno samo na fotografijama
Vidi originalni članak

Dva tjedna nakon incidenta na Oscarima na internetu se pojavio video u kojem je Jada Pinkett-Smith (50) u showu 'Red table talk' još 2018. godine priznala da se nije htjela udati za Willa Smitha (53) i da ju je na to prisilila njena majka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bila sam pod tolikim pritiskom, znate, bila sam mlada glumica, a bila sam trudna i jednostavno nisam znala što da radim. Nikad nisam htjela biti u braku - rekla je Jada dok je objašnjavala da se nije htjela udati za Smitha i da je plakala na vjenčanju dok je prilazila oltaru.

Jada se prisjetila da ju je njena majka Adrienne Banfield-Norris prisilila na udaju za Willa zato što je bila trudna s njim.

- Stvarno se nisam željela udati - ponovila je Pinkett Smith sjedeći za okruglim stolom sa svojim mužem, majkom i kćeri Willow. Jada i njena majka komentirale su da je vjenčanje bilo užasno jer je bila pod velikim pritiskom i trudna te da je to sve izgledalo bajno samo na fotografijama. 

STIGLA KAZNA Will Smith ne smije na Oscare sljedećih 10 godina: 'Žao nam je zbog njegovog ponašanja...'

Unatoč tome, Will je bio jako sretan zbog vjenčanja i njemu to uopće nije teško palo, jer kako kaže, oduvijek je sanjao o braku i obitelji.

Već otprije je poznato da je par u otvorenom braku, a Jada je imala nekoliko afera koje je priznala suprugu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Realistic_1 11.04.2022.

    Družila se i ševila sa 2pac-om...onda se uda za papka will smitha...2pac najveća faca svih vremena....Will Smith prosjek u Hollywoodu

  • Nap* 10.04.2022.

    Will je legenda

  • Mareke 10.04.2022.

    Ma dobro..zenska se sodra u otvorenoj..a ovaj mozda hrani tudeg facuka

Komentiraj...
Vidi sve komentare