To je to što me zanima!

Jake Lloyd ima shizofreniju: Napao majku i srušio je na pod

Prema policijskom izvješću Jakeova majka Lisa kazala je da je glumac došao pred njenu kuću i vikao da mu je uništila život. Kad ga nije pustila u kuću, napao ju je
Vidi originalni članak

Jake Lloyd (26) nedavno je završio u pritvoru jer je bježao policiji na autoputu u Americi. Glumac koji je u 'Ratovima zvijezda' igrao ulogu mladog Anakina Skywalkera pati od shizofrenije. U ožujku je zaboravio uzeti lijekove pa je napao i svoju majku Lisu koja je nazvala policiju te prijavila napad, piše TMZ. 

Prema policijskom izvješću Lisa je kazala da se Lloyd pojavio pred njezinom kućom i vikao na nju da mu je uništila život. Kad ga nije pustila unutra, Jake ju je srušio na pod, nagazio ju nekoliko puta te joj nanio ogrebotine i modrice na ruci. Lloyd je već bio otišao kad je policija stigla Lisi, no ona ga nije željela tužiti. 

Jake od šizofrenije boluje od 19. godine, a njegova majka kaže da, unatoč incidentu, on nije nasilan.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MyaMikic 26.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ella123xD 26.06.2015.

    Glavni problem propale i oboljele djece Holivuda je pedofilija -vele oni što su još živi a nisu druge zlostavljali .Kad se sjetim samo Kori Hajma i Rivera Feniksa....Na naslovnice stave da se nisu mogli,,suočiti"sa slavom,moš mislit.

  • Eva B. 26.06.2015.

    Hmmmmmm sizofrenicari bipolicari silovani i to sveeee poznati srica da san nitko i nis

Komentiraj...
Vidi sve komentare