To je to što me zanima!

Jakov je u životnoj opasnosti: Nikša će tražiti pomoć liječnika

Aisha dovodi doktoricu koja pregleda Jakova i zaključi kako je u vrlo teškom stanju i da nije sigurna hoće li Jakov preživjeti. Lara napada prijateljicu Leilu
Vidi originalni članak

Nikol i Mate se mire, no idilu prekine Matin pronalazak figurice od slonovače. Romantični trenuci sreće Leile i Lucijana bivaju kratkog vijeka. Oni shvaćaju da će među njima uvijek biti Dinko i činjenica da Lucijan ne želi odustati od svoje osvete.

Nakon spoznaje o sada već otvorenoj vezi između Lucijana i Leile, Lara napada prijateljicu i pred nju na kraju postavlja ultimatum. Leila šutnjom odabire Lucijanovu stranu i tužna Lara odlazi. Obje prijateljice su nesretne radi rastanka. Nela odlučuje iskoristiti vezu između Lucijana i Leile u borbi protiv Lucijana i traži Vulićevu pomoć.

Jakov je u jako lošem stanju. Nikša shvaća da će morati pronaći liječnika. Aisha dovodi doktoricu koja pregleda Jakova i zaključi kako je u vrlo teškom stanju i da nije sigurna hoće li Jakov preživjeti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • babl123 09.05.2013.

    joj, kad sam vidjela ovaj članak baš sam se ponadala da će biti smiješnih komentara o Jakovu i popratnoj ekipi, da se malo nasmijem.. razočarana sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare