To je to što me zanima!

Jakov Kitarović opet na modnim revijama bez supruge Kolinde

U društvu sa Snježanom i Franzom Schillingerom te ostalim damama, Jakov je bio dobro raspoložen
Vidi originalni članak

Jakov Kitarović je u petak navečer iz prvog reda pratio modnu reviju prijateljice Snježane Schillinger. Kao i na prethodnoj reviji Snježaninog brenda Duchess, Jakov je stigao bez supruge, bivše predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović. 

Bračni par se rijetko viđa zajedno u javnosti, a kako Kolinda tvrdi, razlog je taj što Jakov ne voli medijsku pozornost. No u društvu sa Snježaninim suprugom, Franzom Schillingerom i ostalim damama, Jakov je bio dobro raspoložen.

MODNI BREND DUCHESS Snježana Schillinger priredila je pravi rock show na svojoj reviji: 'Franz mi je najveća podrška'

Modni stručnjaci kažu da Jakovov dolazak zapravo ne treba čuditi jer je Kolinda nosila Duchess haljinu još 2018. godine za susret s tadašnjim američkim predsjednikom Donaldom Trumpom i njegovom suprugom Melanijom Trump.

Ljubavna priča Jakova i Kolinde datira još iz 1989. godine kada su oboje bili studirali, a njihov prvi susret dogodio se na novogodišnjoj zabavi, gdje ih je upoznala zajednička prijateljica. Kolinda je kasnije podijelila kako su brzo pronašli zajednički jezik, zbližavajući se kroz zajedničke interese, poput ljubavi prema putovanjima i slično.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Luna777 11.11.2023.

    Ne čini li vam se da je Jakov smršavio?

  • Neprikladan 11.11.2023.

    To su Kolindine frendice, ha ha !

  • nedam se 11.11.2023.

    Ni prvi ni zadnji da su se rastali .

Komentiraj...
Vidi sve komentare