To je to što me zanima!

Jane Seymour: Znate, Arnold ima još dvoje vanbračne djece

Glumica je za CNN izjavila kako se kreće u istim društvenim krugovima kao i bivši guverner Kalifornije pa stoga zna da je supruzi iza leđa Arnie napravio troje djece
Vidi originalni članak

Prije 14 godina dobio je sina Josepha (14) s ljubavnicom Mildred Baenom (50) svega pet dana nakon što mu je supruga Maria Shriver (55) rodila sina Christophera. Nedavno je objavio da se rastaje od supruge, a bivšoj kućnoj pomoćnici s kojom je dobio sina kupio je kuću za 350.000 kuna s bazenom i dvije garaže. Maria je angažirala odvjetnicu, no još razmišlja hoće li se rastati od supruga. 

Arnold Schwarzenegger (63) navodno nema samo jedno vanbračno dijete. 

- Krećemo se u istim krugovima i žalosno je, ali istinito, da Arnie nema dijete samo s bivšom kućnom pomoćnicom, već je Mariji iza leđa napravio još dvoje djece. To mi je rekao jedan od njegovih najbližih prijatelja - izjavila je Jane Seymour u intervjuu za CNN te dodala kako je objava da se Arnie i Maria rastaju nije nimalo iznenadila. 

Bivši guverner Kalifornije i supruga navodno nisu potpisali predbračni ugovor pa bi Maria rastavom mogla dobiti čak 1,1 milijardi kuna, što je polovica njihove zajedničke imovine.

'Dugoruki Arnie'

Izvor blizak glumcu za britanski Sun je otkrio kako je Schwarzenegger zapošljavao Mildred a kojom ima sina, ali i njenu sestru Miriam (48) i majku Evelyn (76).

- Nabacivao se svima trima, čak i Mildredinoj majci koja je starija od njega 13 godina - rekao je izvor i dodao da su Arnijeve ruke često zalutale do stražnjica i dekoltea žena koje su čistile u njegovom domu.

I sama Mildred glumca zove 'dugoruki Arnie' zbog toga što je oduvijek volio šlatati žene. U posao ju je uvela majka koja je kod Schwarzeneggera radila prije nje. Mildred je bila kućna pomoćnica u glumčevoj kući 20 godina, a otkaz je dala u siječnju ove godine. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bebasam 23.05.2011.

    Ajmo svi kupit kucu s bazenom za 350000 kn s bazenom,ajmo u Kaliforniju,ovde za to ni baraku ne mozes kupit.Ajoj,tolikih godina glumac i samo mu imovina 2,2 milijarde kuna.NE VJERUJEM.

  • klaun 23.05.2011.

    A da sad je i majku joj šlatao....još da nisam vidjela , to je oronula bakica samo što ne umre....užas, novinari=strvinari

  • user_54094 22.05.2011.

    njoj je krivo kaj nije i nju,pa sad sereka,ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare