To je to što me zanima!

Janko Popović Volarić nam otkriva: Sa Zrinkom Cvitešić proveo sam dva tjedna na Braču

Polufinalna večer 50. Međunarodne nagrade Emmy u Dubrovnik je privukla mnoga poznata lica, osim članova žirija koji će odabrati najbolje Telenovele, na otmjeni događaj stigle su i zvijezde s domaće estrade
Vidi originalni članak

Ne može nam biti bolje, jedva sam čekao skočiti u more, kaže nam model i pobjednik 'Plesa sa zvijezdama', Pedro Soltz (36), koji je stigao u Dubrovnik kako bi prisustvovao polufinalnoj večeri 50. Međunarodne nagrade Emmy u kategoriji Telenovela.

Pedro je u grad pod Srđem došao u pratnji supruge Iris Cekuš (37) koja nam je otkrila da su planirali doći i ranije, ali da zbog poslovnih obaveza dosad to nisu nisu uspjeli izrealizirati. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glamurozni događaju u najpoznatijem gradu na obali nisu propustili ni nedavno zaručeni glumac Marko Petrić (35) i plesačica Valentina Walme (30). 

- Lijepo nam je ovdje - rekao nam je kratko Marko, koji je na Instagram profilu u utorak navečer objavio fotografije i videozapise iz Dubrovnika, a na kojima je u društvu zaručnice Valentine, Pedra i supruge Iris. 

Na 50. Međunarodnu dodjelu nagrada Emmy stigli su i glumac Janko Popović Volarić (42) s kolegicom Zrinkom Cvitešić (43). Prije dolaska u Dubrovnik glumci su proveli dva tjedna na Braču na probama za novu hrvatsku romantičnu komediju. 

- Lijepo se kužimo, nadamo se da će se projekt ostvariti. Čekamo natječaj u siječnju, kako bi mogli početi sa snimanjem - otkrio nam je Janko.

A kako je jesen na pragu, tako nam ljetna idila odmora polako nestaje, stoga, bračni par Otašević posljednje tople dane provodi u Dubrovniku. 

- Uvijek je lijepo doći doma - kaže rođena Dubrovčanka, Jelena Perčin (41).

- Tu smo gdje smo se Jelena i ja upoznali -  dodaje Momčilo Otašević (32).

ZAUSTAVILA KRATKO PROGRAM Glumica na Emmyjima ispisala povijest: Primila je svoj prvi kipić i zapjevala iz sveg glasa

Sreli smo i maratonku, glumicu Eciju Ojdanić (48), koja je vitku figuru  istaknula u kratkoj haljini, a kako kaže, sve to duguje trčanju.

- Spremam se za treći maraton - kaže Ecija.

Podsjetimo, U Dubrovniku je održano polufinalno ocjenjivanje u kategoriji Telenovela za 50. Međunarodnu nagradu Emmy. Domaćini ovog značajnog procesa koji će odrediti nominirane za ovu prestižnu nagradu, United Media i Nova TV, okupili su na jednom mjestu vrhunske svjetske i regionalne profesionalce koji su svojom ekspertizom doprinijeli u odabiru najboljih u kategoriji Telenovela. 

POGLEDAJTE VIDEO: JANKO U ZVIJEZDE VRIŠTE

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Cherylin 15.09.2022.

    Baš si pašu..

  • 14.09.2022.

    Iskreno,njih dvoje mi bolje pašu nego ona i mali Kranjčar..

Komentiraj...
Vidi sve komentare